11 вересня - День фізичної культури і спорту України
11 вересня - День фізичної культури і спорту України

11 вересня - День фізичної культури і спорту України

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка

Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури та спорту, ветерани спорту, прихильники фізкультурно-спортивного руху та  здорового способу життя Люботинської міської територіальної громади!

Щиро вітаю усіх вас із Днем фізичної культури та спорту України. Це свято  об’єднує людей сильних духом, мужніх , наполегливих, які прагнуть до самовдосконалення,  залучають до своїх лав прихильників здорового способу життя,  сприяють розвитку галузі фізичної культури та спорту.

Ваші спортивні досягнення – це гордість громади, це приклад для наслідування молодшому поколінню , це показник вірного руху нашої держави до здорової нації. Єдиною командою когорти спортсменів та влади Україна досягне високого рівня здоров’я населення і виховання достойного молодого покоління.

Люботинська міська рада, у свою чергу, проводить наполегливу системну роботу для зміцнення та покращення матеріальної бази галузі у нашій громаді та створення умов, які відповідають сучасним стандартам.    

З нагоди свята бажаю усім вам  міцного здоров’я, досягнення нових рекордів, впевненості у вірності вибраного шляху, миру та злагоди у ваших родинах!

 

З повагою,
Міський голова                                                           Леонід ЛАЗУРЕНКО     
Переглядів: 282
Дата публікації: 15:29 10.09.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>