Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради
Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради

Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради

буде надавати вже 200 послуг!

  Таке рішення прийнято на засіданні виконавчого комітету Люботинської міської ради 13 липня з метою отримання громадянами якісних та найбільш популярниих адміністративних послуг у найкоротший термін в одному приміщенні. Поки що великий спектр послуг надається у приміщенні виконкому міської ради, але на сьогодні триває реконструкція нежитлової будівлі по вулиці Ушакова під Центр надання адміністративних послуг для населення. Вже демонтована існуюча покрівля та облаштовано нову покрівлю зі збільшенням висоти першого поверху, проведено утеплення будівлі й фундаменту та виконуються оздоблювальні роботи фасаду. У самій будівлі проведено бетонну стяжку підлоги та встановлені вікна. Планується проведення робіт із влаштування вхідної групи та нових приміщень – кабінетів і вестибюлю. Усі приміщення будуть доступні безперешкодно для маломобільних груп населення.
  Керівник Центру Олена Никоненко та адміністратори – Інна Ластович і Світлана Титаренко, не зважаючи на карантинні заходи, постійно підвищують свій професіональний рівень за допомогою вебінарів, тренінгів та онлайн-конференцій, які проводить Міністерство цифрової трансформації України, та шукають можливості для участі в проєктах з метою отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.
  Робота в Центрі спрямована на однаково поважне ставлення до всіх суб'єктів звернення, адже відвідувачам важливо не просто отримати потрібний документ, але й отримати його вчасно, якісно і за зрозумілою процедурою.
  Також ЦНАП надає можливість отримувати онлайн-допомогу через програму Skype в режимі чату: cnap-Liubotin (офіційний сайт Люботинської міської ради, розділ «Центр надання адміністративних послуг»). У приміщенні Центру є можливість оплатити за адмінпослуги через мобільний POS – термінал.
  Працює ЦНАП щодня, з понеділка по суботу без перерви на обід, а в четвер – до 20:00 години.
  Міський голова Леонід Лазуренко, який ініціював реконструкцію будівлі під ЦНАП, переконаний, що якість роботи Центру надання адміністративних послуг визначає рівень довіри громадян до влади, який безпосередньо залежить від того, як держава виконує свої функції, де надання адмінпослуг посідає одну із ключових позицій.
Альбом: Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради буде надавати вже 200 послуг!
Альбом: Центр надання адміністративних послуг Люботинської міської ради буде надавати вже 200 послуг!
Переглядів: 413
Дата публікації: 16:55 13.07.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>