Послугами РГК Метрологічний центр скористались 80 тис. споживачів газу
Послугами РГК Метрологічний центр скористались 80 тис. споживачів газу

Послугами РГК Метрологічний центр скористались 80 тис. споживачів газу

За перший рік роботи послугами РГК Метрологічний центр скористались близько 80 тис. споживачів газу – підприємств, організацій та українських родин.

Партнерами центру стали європейські виробники газових лічильників, заводи з вироблення будівельних матеріалів, харчова промисловість, теплопостачальні та газові компанії, бюджетні організації, приватні підприємці з центральних, західних та східних областей України.

РГК Метрологічний центр розпочав свою роботу з липня 2020 року, на базі АТ «Харківгаз». Це єдине у Східній Європі метрологічне підприємство, що працює як Smart Factory: обладнання кращих світових виробників виконує повний технологічний  цикл повірки лічильників в автоматизованому режимі. Передові технології центру дозволяють дистанційно контролювати кожен етап повірки засобів вимірювальної техніки, надавати логістичну підтримку процесам, забезпечити якість послуг на світовому рівні.

«Для повірки засобів вимірювальної техніки РГК Метрологічний центр використовує стенди відомих німецьких виробників Inotech  та Hera. Незалежно від діаметру промислового лічильника, його повірки здійснюється за один день. Сьогодні наші клієнти – це підприємства та організації, які звикли цінувати свій час та кошти, тримати будь-яку ситуацію під особистим контролем, отримувати послуги найвищої якості», - зазначив начальник РГК Метрологічний центр Денис Французов.

Протягом першого року існування, РГК Метрологічний центр організував близько десятка програм обміну досвідом для фахівців з різних регіонів України. Організував курси цільових навчань з отримання нових знань для своїх працівників, неодноразово отримав перемогу у тендерних торгах на послуги з повірки приладів обліку газу бюджетних та комунально-побутових організацій.

Для Харківської області відкриття РГК Метрологічний центр дозволило майже втричі збільшити потужність повірки побутових лічильників, забезпечити регіон новими робочими місцями.

Переглядів: 349
Дата публікації: 16:32 12.07.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>