Привітання міського голови Леоніда Лазуренка!
Привітання міського голови Леоніда Лазуренка!

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка!

Шановні випускники!

Щиро вітаю вас із закінченням школи, з Випускним!
 
    Сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Школа вас навчила бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчила дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань - дала основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною ! Бажаю вам не розгубити ці  якості, а лише їх примножувати.
    Колись веселий дзвінок вас зустрічав на порозі в 1 клас, а сьогодні він дзвенить на знак прощання зі школою. Прощальні хвилини завжди наповнені яскравими спогадами і щемливим сумом від того, що йде в минуле щось важливе, дороге, рідне. У цей день ви назавжди прощаєтесь зі школою і вчителями, завершуєте важливий етап у своєму житті.
 
Дорогі випускники!
 
    Від душі бажаю залишити у своєму серці яскраві, веселі та радісні спогади зі шкільного життя, взяти з собою впевненість, рішучість, цілеспрямованість, красиву мрію і добру надію в нову дорогу.
    Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов! Пам’ятайте своїх вчителів, які в кожного з вас вклали частиночку своєї душі, з повагою ставтесь до батьків, які дали вам життя, які завжди вас підтримають і допоможуть
     Приймайте випробування з гордо піднятою головою, і ніколи не опускайте руки. Нехай кожен з вас знайде свою дорогу в житті а старт у доросле життя буде успішним, в якому переважатиме мир, веселощі та впевненість у завтрашньому дні!
 
 
 
З  повагою
Міський голова                                                 Леонід ЛАЗУРЕНКО
Альбом: Привітання міського голови Леоніда Лазуренка!
Переглядів: 318
Дата публікації: 06:18 25.06.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>