Діти – гордість міста та його майбутнє!
Діти – гордість міста та його майбутнє!

Діти – гордість міста та його майбутнє!

Люботинські діти – найталановитіші, бо в усіх престижних конкурсах, фестивалях чи спортивних змаганнях, вони неодмінно посідають призові місця.

І тут не тільки бажання і підтримка їх батьків, висока професійність керівників та тренерів, але й велика наполегливість і працездатність вихованців надають змогу бути найпершими і найкращими та отримувати блискучі перемоги на конкурсах національного та міжнародного рівнів.
Варто зазначити, що довгий час у нашому місті не було Будинку культури, де можна б колективам перед престижними заходами проводити генеральні репетиції; не було і зручного автобуса, яким би можна було безпечно і комфортно приїхати на культурно-масові заходи, спортивні змагання та фестивалі. Тож чекали на автотранспортний засіб не один рік. І ось наприкінці минулого році він з’явився: автобус «Атаман», що розрахований на 31 посадкове місце, і який було придбано за суму 1848000 грн. за залишки коштів освітньої субвенції (державний бюджет). Цей сучасний транспорт спеціально обладнаний для перевезення дітей: має пристрій обмеження максимальної швидкості руху, звукову попереджувальну сигналізацію, пасажирські сидіння облаштовані пасками безпеки, має аварійні кнопки, спеціальні сидіння та укомплектований медичними аптечками й вогнегасниками.
За цей період, відповідно до клопотань керівників закладів освіти, шкільний автобус здійснив багаторазовий виїзд учнів (у тому числі й у вихідні дні) на навчальні екскурсії, міжнародні та всеукраїнські конкурси та інші заходи.
Так, наприклад, учні Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, відповідно до плану роботи закладу, на зимових канікулах відвідали Харківський планетарій. Відвідали квест-кімнату та майстер-клас із плетіння виробів із бісеру в дитячому розважальному комплексі «Протон» учні Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. Юнаків 11-х класів Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 та Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 23 лютого цього року доставили шкільним автобусом до Харківського обласного воєнного комісаріату з метою проходження приписки до призовної дільниці. А для вихованців Люботинського міського будинку дитячої та юнацької творчості (зразковий художній колектив сучасного танцю «I believe», зразковий художній колектив сучасної хореографії «Монреаль») було організовано перевезення шкільним автобусом для участі у Всеукраїнському конкурсі танцювального та етно-шоу «Танцмейстер», Міжнародному фестивалі-конкурсі Spring star»,Всеукраїнському фестивалі-конкурсі сучасного сценічного танцю «Осінній єралаш»,телевізійному конкурсі талантів «EUROPEAN TALENT SHOW”.
Тож міська влада і надалі буде створювати всі необхідні умови для розвитку творчих здібностей дітей і молоді. Незабаром розпочнеться спорудження фізкультурно-оздоровчого комплексу і ремонт будівлі Будинку дитячої та юнацької творчості.
А нашим талантам дякуємо за популяризацію рідного міста далеко за його межами та бажаємо нових творчих випробувань і здолання високих вершин.
За матеріалами відділу освіти Люботинської міської ради
Альбом: Діти – гордість міста та його майбутнє!
Переглядів: 455
Дата публікації: 14:39 18.03.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>