«Всеукраїнська школа онлайн» стане частиною Єдиного державного порталу «Дія. Цифрова освіта»
«Всеукраїнська школа онлайн» стане частиною Єдиного державного порталу «Дія. Цифрова освіта»

«Всеукраїнська школа онлайн» стане частиною Єдиного державного порталу «Дія. Цифрова освіта»

10 березня відповідне положення № 184 затвердили на засіданні уряду.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/107706

 

Вебпортал «Дія. Цифрова освіта» вже сьогодні є універсальним інструментом навчання для людей різних вікових категорій і професій. Він постійно наповнюється освітніми матеріалами, серіалами з одночасною можливістю перевірити (через Цифрограм) і підвищити рівень цифрової компетентності користувачів. На порталі також передбачена можливість пройти курси (зокрема, вчителям і школярам) та отримати сертифікати з організації інтерактивного дистанційного навчання, цифрової грамотності для вчителів, підприємництва, фінансової та медійної грамотності, кібербезпеки, штучного інтелекту, діджитал-маркетингу тощо.

«Платформа «Всеукраїнська школа онлайн», своєю чергою, теж активно наповнюється за підтримки міжнародних партнерів. Розробляється мобільний застосунок, і триває робота над розширенням функціоналу. Наш наступний крок – розроблення та затвердження нормативно-правових актів, які визначатимуть порядок наповнення ВШО освітніми матеріалами, уроками, а також унормування процедури проведення експертизи цих матеріалів», – повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Він підкреслив, що команда МОН прагне забезпечити максимально прозорі та ефективні процедури експертиз матеріалів й оперативне їх розміщення.

«Не менш важливий аспект нашої роботи в цьому напрямі – це забезпечення безперешкодного доступу вчителів та учнів до пропонованого онлайн-контенту. Адже саме це є запорукою організації дистанційного/змішаного навчання в Україні на високому рівні», – наголосив Сергій Шкарлет.

Переглядів: 337
Дата публікації: 10:59 12.03.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>