У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть 7 проєктів
У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть 7 проєктів

У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть 7 проєктів

Серед яких - будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу у Люботині

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/107552

 

На проведення будівельних та ремонтних робіт Харківщина отримала з Державного фонду регіонального розвитку понад 228 млн грн.

Зокрема, серед проєктів, які будуть реалізовувати за кошти фонду регіонального розвитку, - дві черги будівництва нового онкологічного центру.

Також з ДФРР виділені кошти на капітальний ремонт нежитлової будівлі Лозівського міського Палацу культури, реконструкцію комплексу будівель Близнюківської центральної районної лікарні, реконструкцію очисних споруд в селищі Малинівка та будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві.

У ході позачергової сесії Харківської обласної ради 4 березня було ухвалене рішення про виділення з обласного бюджету коштів на співфінансування робіт з будівництва онкологічного центру, ремонту Лозівського Палацу культури та реконструкцію Близнюківської ЦРЛ (загалом по об’єктах – понад 20 млн грн). Кошти на співфінансування реконструкції очисних споруд в Малинівці виділені з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (понад 5 млн грн). Відповідні зміни внесені до обласного бюджету.

Співфінансування робіт з будівництва фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві відбуватиметься з місцевих бюджетів.

Переглядів: 320
Дата публікації: 14:37 04.03.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>