Традиційні заходи у незвичному форматі!
Традиційні заходи у незвичному форматі!

Традиційні заходи у незвичному форматі!

Вже стало доброю традицією Харківського обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культури проводити раз на рік огляд напрацювань театральних відділень та театральних класів мистецьких шкіл області в різних форматах.

Цей рік не став виключенням – замість традиційного конкурсу «Дивосвіт країни Театралії» пройшов обласний огляд театрального мистецтва «Театральний вернісаж». Враховуючи обставини, було також змінено форму проведення – заочно, за відеопереглядами. Адже, театр – це дивовижний та яскравий світ здатний змінюватися у відповідності до вимог сьогодення.
            28 лютого 2020 року в приміщені ОНМЦПК огляд відбувся за двома напрямками: «театральні відділення» та «театральні класи».
            Традиційне журі було замінено на експертну комісію, до якої ввійшли провідні викладачі вищих навчальних закладів, представники професійних театральних колективів. За результатами плідної роботи члени експертної комісії відзначили дипломами огляду найяскравіших учасників.
Учні Люботинської дитячої музичної  школи («Основи акторської майстерності», викладач Еткало Юлія Василівна) також взяли участь у цьому заході:
  • ДИПЛОМ  «За яскравий виступ» отримав  Рубан Платон
  • СЕРТИФІКАТ учасника обласного огляду - Кульмінська Вероніка.
 Вітаємо всіх учасників огляду! Для кожного юного артиста важливо мати оцінку його творчості та вірити в свої сили. Сподіваємося, що минулий огляд дасть потужний поштовх для подальшого удосконалення творчих можливостей кожного учня і викладача.
За матеріалами сайту ОНМЦПК
Альбом: Традиційні заходи у незвичному форматі!
Альбом: Традиційні заходи у незвичному форматі!
Переглядів: 316
Дата публікації: 16:14 01.03.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>