Триває прийом проєктних заявок
Триває прийом проєктних заявок

Триває прийом проєктних заявок

Повідомляємо, що триває прийом проєктних заявок на участь в обласному конкурсі міні-проєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» в 2021 році.

   Реєстрація проєктних заявок буде здійснюватися з 25 січня до 24.00 25 лютого 2021 року на сайті Харківської обласної ради за посиланням: http://konkurs.oblrada-kharkiv.gov.ua/
   Інформація стосовно умов та порядку проведення обласного конкурсу розміщена на сайті Харківської обласної ради у розділі «Конкурси, гранти», за посиланням: http://oblrada.kharkov.ua/ua/contests-grants/together-to-the-future/samples-of-documents-to-together-to-the-future
  ВАЖЛИВО!!!! Відповідно до п.п.2.10. Положення про порядок проведення обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 15 жовтня 2020 року № 1347-VIІ (ХХVІ сесія VІІ скликання) мініпроєкти, які конкурсанти планують подавати на конкурс, попередньо розглядаються на сесіях відповідних рад і, за умови їх доцільності, місцеві ради своїм рішенням гарантують виділення коштів на співфінансування цих проєктів, якщо за результатами конкурсу вони будуть визнані переможцями.
   Тому, для розгляду на черговій сесії Люботинської міської ради бажаючим прийняти участь у конкурсі необхідно до 12.00 год. 09 лютого 2021 року подати до виконкому Люботинської міської ради листи про намір взяти участь у конкурсі та проєктні заявки.
Переглядів: 337
Дата публікації: 09:18 08.02.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>