12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!
12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!

12 січня – день народження міського голови Леоніда Лазуренка. Вітаємо!

Виконавчий комітет міської ради, депутати ради і Люботинська міська територіальна громада щиро вітають Леоніда Івановича з днем народження.

  Хочемо зазначити, що люботинці вдруге довірили Вам очолювати управління містом, що свідчить про незаперечний авторитет серед земляків, і те, що Ваші особисті професійні якості, впевнена життєва позиція є уособленням високого рівня відповідального керівника. За Вашої активної діяльності відбуваються позитивні зміни та приймаються вірні рішення задля розвитку громади. У період реформування різних сфер діяльності суспільства Ваша самовіддана праця, висока компетентність і відповідальність, організаторські здібності, постійна дієвість у запровадженні новацій у нашому місті дозволяють щоденно вирішувати безліч найрізноманітніших питань різного масштабу.
   Бажаємо Вам сил і енергії для втілення у життя найамбітніших планів та завершення розпочатих справ, адже у Вас є підтримка мешканців та надійний колектив колег і велике бажання кожного працювати для добробуту громади та на користь рідного міста, щоб воно залишалося комфортним для проживання та в подальшому стало містом із великими перспективами.
   Нехай і надалі, Леоніде Івановичу, кожен день буде плідним на перемоги і вагомі досягнення, а Ваша праця буде гідним внеском у розбудову рідного міста.
 
   Із великою повагою, виконавчий комітет міської ради, депутати ради і Люботинська міська територіальна громада.
Переглядів: 511
Дата публікації: 09:37 12.01.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>