Щороку 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.
Щороку 7 грудня в Україні  відзначається День місцевого самоврядування.

Щороку 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.

Становлення України як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого міста.

   День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів,  активістів органів самоорганізації населення та громадських організацій, кожного, хто вболіває за рідне місто, дбає  про його розквіт і зростання.
 
      Шановні працівники та ветерани місцевого самоврядування,
депутати та активісти органів самоорганізації населення!
 
       День місцевого самоврядування – наше спільне свято. Адже разом ми - громада, здатна зробити місто сучасним та  комфортним для життя .
       Тільки завдяки  злагодженій роботі представницької та виконавчої влади можливо буде вирішити чимало непростих питань у житті міста, реалізовувати багато перспективних планів та задумів,  створити  належні  умови  проживання кожного його мешканця.
  Шановні мешканці громади!
       Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади та відстоює її інтереси, міцного здоров’я, постійного професійного самовдосконалення, щастя, благополуччя, добробуту, миру, творчих здобутків і достатку.
    Нехай ваша самовіддана праця, натхнення та згуртованість допоможуть зміцнити могутність нашого міста та держави, а повага людей додає вам невичерпної енергії в побудові демократичної, правової, соціально захищеної України.
 
 
З повагою
Міський голова                                                                                            Леонід ЛАЗУРЕНКО
Переглядів: 462
Дата публікації: 08:00 06.12.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>