Люботин - місто талантів
Люботин - місто талантів

Люботин - місто талантів

Юні музиканти

У Люботинській дитячій музичній школі упродовж минулого тижня  проходили дні Посвяти в юні музиканти. Цьогоріч  наша дитяча музична школа прийняла до своєї великої, музичної родини 23 першокласники. Серед них - юні виконавці гри на бандурі, баяні, акордеоні, гітарі, фортепіано, скрипці та вокалісти.

Нажаль, через карантинні обмеження, ми не мали змоги провести відкритий концерт першокласників, запросивши батьків та гостей. Але це не завадило нашим юним музикантам виконати свої перші твори на інструментах та отримати Свідоцтва юних музикантів і солодкі подаруночки. А також всі батьки першокласників отримали відео файл з привітаннями від Королеви музики та концертними номерами у виконанні маленьких музикантів.

Музика, що виконується дітьми, ніколи і нікого не може залишити байдужим, адже дитяча творчість – це особливе сприйняття навколишнього світу, щире і безпосереднє. Тож нехай справжня, жива, добра музика не полишає людські серця та допомагає у сьогоденні! А навчання в музичній школі приносить лише задоволення та гарні емоції!

Директор ДМШ

Юлія ЕТКАЛО

Альбом: Люботин - місто талантів
Альбом: Люботин - місто талантів
Альбом: Люботин - місто талантів
Переглядів: 774
Дата публікації: 13:36 30.11.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>