27 вересня - Всеукраїнський день дошкілля
27 вересня - Всеукраїнський день дошкілля

27 вересня - Всеукраїнський день дошкілля

Привітання міського голови Л. Лазуренка

Шановні вихователі і працівники дошкільних закладів!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем вихователя!

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. В цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Тож,  бажаю вам невичерпної енергії, краси і чарівності. Нехай життя ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі вашій панують світло і злагода,  в серці - добро і мудрість,  в житті - достаток і удача.

Нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

 

 

З повагою,

Міський голова                                                                                                     Леонід ЛАЗУРЕНКО

Переглядів: 439
Дата публікації: 13:31 25.09.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>