Інформує Харківгаз
Інформує Харківгаз

Інформує Харківгаз

Фахівці Харківгазу випробовують дрон для обстеження газової інфраструктури

Фахівці Мереф'янського підрозділу АТ "Харківгаз" розпочали випробування дрону для обстежень трас газорозподільних мереж, споруд та обладнання на них. Інформація про стан газової інфраструктури при роботі дрону потраплятиме на монітор відповідального за обстеження спеціаліста, який зможе прийняти оперативні рішення та попередити аварійну ситуацію на мережах.

В цьому році для підготовки газової системи Харківської області до навантаженої роботи в опалювальному сезоні задіяна сучасна пересувна мобільна лабораторія, робототехніка, ведеться тестування дрону.

Так, минулого тижня, за допомогою мобільної лабораторії було виявлено та оперативно ліквідовано витік газу на газопроводі середнього тиску в с. Яковлівка, Харківському району. А за місяць - близько 40 витоків на мережах. Робот - власна розробка спеціалістів Харківгазу- обстежив внутрішній стан газопроводів в Зміївському, Первомайському та Харківському районах. Це дозволило усунути негерметичність зварних з'єднань та корозійні пошкодження, що утворюються при старінні труб.

Деколи люди ставляться питанням: "А що влітку роблять газовики"? Насправді, кожен працівник газової компанії виконує свою важливу роль, аби тепло в будинку, аромат свіжозвареної кави або чаю були незмінними супутниками кожної з родин.

Переглядів: 391
Дата публікації: 16:06 24.09.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>