За сприяння служби зайнятості стартує масштабний проєкт з професійної перепідготовки працівників державних установ
За сприяння служби зайнятості стартує масштабний проєкт з професійної перепідготовки працівників державних установ

За сприяння служби зайнятості стартує масштабний проєкт з професійної перепідготовки працівників державних установ

Харківська обласна служба зайнятості та Громадська організація «Інститут соціальної політики регіону» за фінансової допомоги Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ розпочали реалізацію проєкту «Нове покликання».

У рамках цієї ініціативи працівникам органів державної влади та бюджетних установ Харківської і Дніпропетровської областей, які знаходяться під загрозою скорочення, запропонують пройти перепідготовку за затребуваними у їх громадах професіями.

Директор Харківського обласного центру зайнятості Володимир Міненко підкреслює, що проєкт «Нове покликання» відповідає найактуальнішим викликам сьогодення. «У співпраці з міжнародними та громадськими організаціями Харківська служба зайнятості максимально оперативно реагує на зміну ситуації на ринку праці. Адміністративно-територіальна реформа, децентралізація, оптимізація мереж шкіл та лікарень можуть призвести до вивільнення працівників райдержадміністрацій, районних рад, соціальних установ тощо. Цей проєкт дозволить людям, що потрапили у такі життєві обставини, отримати сучасні професійні навички, працевлаштуватись та розпочати новий етап кар’єри!», - зазначив В. Міненко.

Проєкт «Нове покликання» передбачає проведення тренінгів із розвитку м’яких навичок (soft-skills), основ працевлаштування або основ підприємництва, навчальні курси адміністратора ЦНАПу, соціального працівника, фахівця у галузі благоустрою, менеджера проєктів розвитку громад та бухгалтера, а також онлайн ярмарки вакансій.

Учасниками можуть стати мешканці Харківської та Дніпропетровської областей (окрім обласних центрів), які працюють в органах виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних органах центральних органів виконавчої влади або будь-якій бюджетній установі, знаходяться під загрозою або вже потрапили під скорочення, але не є зареєстрованим безробітними на момент участі у проекті.

Безкоштовне навчання вестимуть у дистанційному режимі висококваліфіковані викладачі-практики. Після складання підсумкового контролю випускники отримають сертифікати від організаторів.

Для подання заявки на участь у «Новому покликанні» потенційним претендентам необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням: https://forms.gle/rheYi6L2n1TqkbPS7 або на сторінці проєкту у Facebook https://www.facebook.com/nove.poklykannya/.

З усіма питаннями зацікавлені мешканці Харківщини можуть звернутись за телефоном: +380664540460 (Наталія).

 

Для уточнення інформації звертайтесь до відділу інформаційної роботи та зовнішніх зв’язків Харківського обласного центру зайнятості за тел.: (057) 757-52-72 або е-mail: pr@khcz.gov.ua
Переглядів: 436
Дата публікації: 15:29 01.09.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>