Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!
Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

Шановні вчителі! Дорогі учні, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом – Днем знань! Днем, який відкриває світ пізнання та став по-справжньому святом молодості і надій.

    Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності.
   Перший день осені завжди особливий, адже він розпочинає важливий період – час навчання. Час здобуття знань, які в подальшому стануть вагомим багажем,  який допоможе орієнтуватися в океані життя та дасть можливість обрати вірну дорогу в майбутнє. Знання – це сила. Без них неможливо розвиватися, будувати кар’єру, досягати особистісного росту.

     Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї  мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

    Тож, нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей. Нехай цьогорічний Першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу та родину!

     Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року. Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним!

У добру путь за знаннями!

 

З повагою,

Міський голова                                                                  Леонід ЛАЗУРЕНКО

Переглядів: 425
Дата публікації: 06:23 01.09.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>