Онлайн-сервіси в тренді у 55% клієнтів компанії АТ «Харківгаз»
Онлайн-сервіси  в тренді у 55% клієнтів компанії АТ «Харківгаз»

Онлайн-сервіси в тренді у 55% клієнтів компанії АТ «Харківгаз»

Все більше споживачів природного газу Харківщини активно користуються онлайн-сервісами. Сьогодні більше 55% клієнтів компанії використовує їх для оперативної взаємодії з Харківгазом, а також здійснення платежів за надані послуги.

Особливо актуальними онлайн-сервіси стали під час карантину. Клієнти Харківгазу вчасно отримували квитанції, сплачували за доставку газу онлайн, контролювали зарахування коштів, отримували консультації фахівців.
 
У червні газова компанія запустила ще одну, п'яту інтернет - комунікацію - чат бот 7104ua в месенджеріTelegram, який взагалі не вимагає реєстрації. Досить в поле пошукової системи ввести 7104ua і перейти в чат. Клієнти компанії вже оцінили новий інтернет- сервіс. За кілька тижнів до нього вже підключилося близько півтори тисячі жителів області.
 
З початком пандемії для зручності споживачів фахівці Харківгазу спростили реєстрацію особистих кабінетів на сайті 104ua - тепер експрес-реєстрацію замість клієнта проводять працівники компанії, а логін і пароль відкритого кабінету повідомляють у відправленому СМС-повідомленні.
 
«АТ «Харківгаз» системно працює над розширенням спектра послуг для своїх клієнтів. Різноманіття сервісів, які пропонує компанія, забезпечує споживачам не тільки безпеку використання, а й право вибору - користуватися тими ресурсами, яким вони більше довіряють або вважають більш зручними», - зазначила в.о. начальника управління клієнтського сервісу Юлія Дащенко.
 
Всього за час карантину до онлайн сервісів - особистий кабінет на сайті 104.ua, чат боти Telegram 7104ua і Viber 7104ua, мобільні додатки 104Mobile, 104Mobile Light - підключилося понад 7000 споживачів газу Харківської області.
Переглядів: 531
Дата публікації: 09:34 15.07.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>