У Харкові відкрили перший в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес
У Харкові відкрили перший в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

У Харкові відкрили перший в Україні центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Усі охочі можуть переглядати лекції в режимі онлайн-трансляції на Facebook-сторінці Дія.Бізнес.

В офіційному відкритті центру 1 липня взяв участь голова ХОДА Олексій Кучер.

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес ініційований Міністерством цифрової трансформації України. Проєкт має дві складові – це онлайн-платформа та офлайн-центри, які мають відкритися в усіх регіонах країни.

«Мені дуже приємно, шо перший офіс такої потужної платформи відкрито в Харкові, - сказав Олексій Кучер під час відкриття закладу. - Мені дуже приємно, що саме наші бізнесмени відчують першими цифрову трансформацію. Я щиро вдячний за те, що Міністерство обрало Харківську область. Впевнений, що це не просто так. Ми всі знаємо, що Харківська область - в лідерах в IT-сфері, ми знаходимось на другому місці, та сподіваюсь, що з допомогою центру вийдемо на перше. Окрім цього, Харківська область лідирує за розвитком малого та середнього підприємництва».

Голова ХОДА запросив усіх підприємців звертатися за допомогою до центру та використовувати всі його можливості для розвитку.

«Люди, які вклали сюди душу, допоможуть і вам. Особливо це необхідно в умовах карантинних обмежень», - зазначив Олексій Кучер.

Також він повідомив, що наразі розглядається можливість відкриття подібних центрів у районах області.

«Такі офіси потрібні на території області. Ми вже розглядаємо два райони – Харківський та Дергачівський. Ми підшукали відповідні приміщення, я думаю, вже найближчим часом ми їх відремонтуємо, і запустимо проєкти вже по області», - розповів Олексій Кучер.

В онлайн режимі у відкритті центру взяв участь Віцепрем’єр-міністр - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Він зазначив, що в міністерстві ставлять завдання - відкрити центри Дія.Бізнес по всі країні.

Харківський центр розпочне роботу вже завтра. Тут працюватиме консалтингова зона для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. Кожен підприємець зможе отримати в Центрі підтримки підприємців фахові консультації в напрямках пошуку та валідації бізнес-ідеї, створення бізнес-плану, систематизації бізнес-процесів, фінансового менеджменту, доступу до фінансів, HR, маркетингу, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо. 

Також підприємці зможуть навчатись на системних освітніх програмах і відвідувати воркшопи, майстер-класи, використовувати поп-ап локацію для тестування власного продукту.

«Все, що ми робимо, ми робимо задля того, щоб в Україні збільшувалась кількість бізнесу. Щоб цей бізнес зростав, виходив на більші об’єми, експортував, знаходив нових партнерів», - сказала під час відкриття заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Після презентації центру Дія.Бізнес 1 липня протягом дня у ньому проходять лекції: « Diia City — спеціальний правовий режим для ІТ-компаній», «Державна фінансова підтримка підприємців. Особливості надання та альтернативи», «Місцевий економічний розвиток. Навіщо потрібні програми сприяння розвитку підприємництва», «Старт бізнесу в діджиталі в сучасних умовах», «COVID-19 VS бізнес: безповоротні кошти балансу та розвитку. Донори і ефективна робота з ними» та інші.

Усі охочі можуть переглядати лекції в режимі онлайн-трансляції на Facebook-сторінці Дія.Бізнес. 

Переглядів: 694
Дата публікації: 09:39 03.07.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>