Упорядкування спортмайданчиків міста
Упорядкування спортмайданчиків міста

Упорядкування спортмайданчиків міста

Після зняття деяких обмежувальних заходів на території Люботинської міської ради та прийняття рішення дозволити роботу закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів (з обмеженнями), занять на свіжому повітрі,

Комунальний заклад  - міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом із відділом у справах молоді та спорту Люботинської міської ради і молоддю міста провели суботник «Спорт для всіх  - спільна турбота» з упорядкування спортмайданчиків міста.  Думаю, що всі, від молоді до ветеранів, які небайдужі до спорту, за період карантину нудьгували за активним дозвіллям. Для цього ми зібралися, щоб навести порядок і показати іншим настільки важливо зберігати чистоту у місті, куди приходять займатися всі бажаючі, від дітей до дорослих. У місті за невеликий проміжок часу побудовано багато  майданчиків. Маємо надію, що у тісній співпраці місцевих громад мікрорайонів  з органами місцевої влади будуть і надалі тільки покращуватися умови облаштування та утримування цих місць, що дає великий поштовх для щоденних занять фізичною культурою, для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі.
Тому запрошуємо всіх бажаючих долучатися до цієї благородної справи у покращенні умов для регулярних занять серед різних верств населення за місцем навчання, проживання та у місцях масового відпочинку громадян!
КЗ МЦФЗН «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ»
ЛЮБОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ДИРЕКТОР ЮРІЙ УДЯНСЬКИЙ
Альбом: Упорядкування спортмайданчиків міста!
Альбом: Упорядкування спортмайданчиків міста!
Переглядів: 827
Дата публікації: 11:43 27.05.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>