АТ "Харківгаз" повідомляє:
АТ \"Харківгаз\" повідомляє:

АТ "Харківгаз" повідомляє:

Більше половини клієнтів АТ "Харківгаз" своєчасно оплатили за доставку газу

В березні більше половини клієнтів АТ "Харківгаз" своєчасно, до 20.03, сплатили за доставку газу. В умовах карантину, коли сім’ї знаходяться вдома і цілодобово користуються газом та іншими комунальними послугами, важливість безвідмовної роботи всієї критичної інфраструктури зросла в рази. Працівники АТ «Харківгаз» роблять все, щоб забезпечити безперебійні і безаварійні доставки газу, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

 

В умовах карантину клієнти АТ «Харківгаз» мають можливість оплатити рахунки за доставку дистанційно. Для них працюють онлайн-сервіси сайту 104.ua: особистий кабінет, мобільні додатки для Android та iOS, а також вайбер-бот. Для клієнтів АТ «Харківгаз» екстрено розроблено експрес-реєстрацію, яка дозволяє автоматично створити Особистий кабінет на сайті 104.ua. Для цього достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067 0113104 і повідомити оператору номер особового рахунку. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

 

Нагадуємо, щоденно, 24 години на добу 7 днів на тиждень газовики продовжують виїжджати та локалізовувати витоки газу, ремонтувати газопроводи, обслуговувати газорегуляторні та шафові регуляторні пункти, які підтримують необхідний тиск в мережах, а також дистанційно надавати послуги споживачам. Проводиться уся необхідна робота, щоб під час карантину у домівках споживачів був газ. Зараз фахівці центрів обслуговування клієнтів АТ «Харківгаз», які нині працюють дистанційно, ведуть активну роботу зі споживачами газу.

 

Закликаємо споживачів вчасно оплачувати послуги за доставку газу. Ці кошти потрібні для забезпечення діяльності компанії - проведення необхідних ремонтів, ліквідацію пошкоджень газопроводів, аварійні виїзди та оплати праці газовиків. Споживачі оперативно можуть завантажити рахунки для оплати послуг доставки в Особистих кабінетах на сайті 104.ua та у viber-бот.

Переглядів: 473
Дата публікації: 11:19 07.04.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>