На Харківщині запрацювала волонтерська «гаряча лінія» про COVID-19
На Харківщині запрацювала волонтерська «гаряча лінія» про COVID-19

На Харківщині запрацювала волонтерська «гаряча лінія» про COVID-19

Зателефонувавши 0-800-31-80-31, можна поставити будь-яке питання щодо симптомів захворювання, алгоритму своїх дій, епідситуації в області тощо, а також попросити про допомогу.

«Волонтерський центр має в собі фактично два напрямки, - повідомив голова ХОДА Олексій Кучер. - Перший – це інформування населення. Тут люди зможуть отримати інформацію з усіх питань, які стосуються коронавірусу. Оператори, які відповідають на питання, пройшли навчання, був підготовлений перелік найпоширеніших питань та відповідей. Другий напрямок - це фактично забезпечення життєдіяльності наших жителів. Надання допомоги людям, які цього потребують. До цього підключаються волонтери. Зараз у нас понад 800 волонтерів, і кожного дня до команди додаються люди. Ми їм за це дуже вдячні».

На даний час кол-центр працює з 9:00 до 18:00, але в найближчих планах – перехід на роботу в режимі 24 години 7 днів на тиждень. Роботу організовано на базі контакт-центру компанії Dealist Solutions.

Керівник Благодійного фонду «Харків з тобою» і Центру допомоги «Стоп COVID-19» Андрій Шейнін відзначив, що оператори кол-центру користуються інформацією виключно з офіційних джерел: ВООЗ, МОЗ, НСЗУ тощо. Він відзначив, що, окрім потреби людей в інформації, з якої, власне, почалася ідея створення колл-центру, волонтери (з досвіду 2014 року) розуміють, що люди потребуватимуть і матеріальної допомоги.

Ще одна важлива функція, яку виконуватиме кол-центр – це збирання інформації.

«Дуже важливо, щоб ми мали аналітику, з якими питаннями найчастіше звертаються люди, тому що цю інформацію необхідно буде обробляти та діяти на випередження», - наголосив Олексій Кучер.

 

https://kharkivoda.gov.ua/news/102919

Переглядів: 514
Дата публікації: 21:25 04.04.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
16.04.2024
17.04.2024
18.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>