Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення побутових відходів на території Люботинської міської ради
Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення побутових відходів на території Люботинської міської ради

Оголошується конкурс на право надання послуг з вивезення побутових відходів на території Люботинської міської ради

Об’єкти утворення відходів за джерелами: багатоквартирний житловий фонд, домоволодіння приватного сектору, об’єкти торгівлі, адміністративні установи, інші підприємства, організації та установи міста.

Об’єкт поводження з відходами: діюче місце видалення відходів («Воронячий яр», вул. Злагоди, 112).

До участі у конкурсі запрошуються підприємства усіх форм власності, які мають відповідну матеріально-технічну базу, досвід роботи  на здійснення вивезення відходів.

Організатор конкурсу – виконавчий комітет Люботинської міської ради (м. Люботин, вул. Слобожанська, 26, т. 741-11-63, 741-27-54,).

 

Учасники конкурсу можуть отримати конкурсну документацію у відділі з питань розвитку інфраструктури міста та благоустрою (м. Люботин, вул. Слобожанська, 26, 

 каб. 1, т. 741-11-63).

Кінцевий термін прийому конкурсних пропозицій – 04 травня 2020 р.

Конкурс відбудеться 05 травня 2020 р. о 13-30 годині в приміщенні виконкому каб.31.

Для участі у конкурсі учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії таких документів: балансового звіту суб'єкта господарювання за останній звітній період; довідки відповідних органів державної податкової служби і Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов'язаннями та платежами до Пенсійного фонду України; документа, що містить інформацію про технічний потенціал суб'єкта господарювання; документа, що містить відомості про обсяги надання послуг із збирання та перевезення ТПВ за останній рік; технічних паспортів на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки про проходження ними технічного огляду; довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів; довідки про забезпечення створення умов для щоденного миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування; довідки про проходження водіями медичного огляду; документа, що містить відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів.

Переглядів: 352
Дата публікації: 14:26 02.04.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>