Турбота про здоров’я мешканців - пріоритетні завдання міської влади!
Турбота про здоров’я мешканців -   пріоритетні завдання міської влади!

Турбота про здоров’я мешканців - пріоритетні завдання міської влади!

З метою організації невідкладних заходів, спрямованих на запобігання розповсюдженню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на сесії міської ради, яка пройшла сьогодні, 25 березня, із бюджету міста виділені кошти у сумі 500 000 грн. на закупівлю виробів медичного призначення, дезінфікуючих засобів і засобів індивідуального захисту медичних працівників: захисні ізоляційні халати, маски зі щитками, маски одноразові, рукавички нітрилові, респіратори, медичні шапочки, медичні костюми біозахисту.

Нагадаємо, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», виконавчим комітетом міської ради прийняті відповідні рішення, спрямовані на виконання карантинних заходів у мережі лікувальних закладів, закладів освіти і культури, сфері торгівлі та надання населенню послуг, перевезення автомобільним транспортом.
У медичних закладах проводяться усі необхідні заходи профілактики. У посиленому режимі роботи працюють підпорядковані міській раді комунальні підприємства міста та відповідні структури з метою безперебійного газо- і електропостачання.
Відбувається взаємодія з медичними працівниками й відповідними службами та постійно контролюється щоденний стан захворюваності на гострі респіраторні хвороби. Для прикладу зазначимо, що за період із 16. 03.2020 року по 24.03.2020 року рівень захворювання у нашому місті складає 70 чол. з ГРВІ, у тому числі у дорослих 64 чол. у дітей - 6 чол. Пневмоній – 5 чол., хворих на ГРХ, спричинену COVID - 2019- 0 осіб.
Шановні люботинці! Просимо вас із розумінням віднестися до карантинних заходів, які проводяться у місті. Дуже просимо вас без нагальної потреби не перебувати у місцях скупчення людей, неухильно дотримуватися загальних норм особистої гігієни і обмежити перебування за межами вашого житла та зберігати спокій.
Зараз нам потрібна соціальна самоізоляція та уникнення контактів. Карантин – не вимушена відпустка. Це єдиний спосіб зберегти особисте здоров’я і здоров’я своїх близьких.
Давайте дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я, рекомендацій КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги», які регулярно розміщуються на офіційному сайті Люботинської міської ради і дублюються в соціальних мережах.
Будемо соціально відповідальними, бережімо себе, один одного і залишаймося всі здоровими.
 
Радник міського голови
Л. Куденко
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 998
Дата публікації: 16:27 25.03.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>