Вітаємо команду Харківських синхроністок, які підкорили Париж
Вітаємо команду Харківських синхроністок, які підкорили Париж

Вітаємо команду Харківських синхроністок, які підкорили Париж

У складі команди - наша Катерина Резник

 

З 6 по 8 березня в столиці Франції відбувся етап Світової серії з синхронного плавання, на якому збірна України, яка складається виключно з харківських спортсменок, здобула 7 золотих нагород.

Українки виграли в усіх видах програм, в яких виступали. У командних змаганнях Фєдіна Марта, Савчук Анастасія, Яхно Єлизавета, Алексіїва Владислава, Алексіїва Марина, Нарєжна Яна, Резнік Катерина, Шинкаренко Аліна, Дерев'янченко Олеся та Анастасія Солдатєнкова здобули три перемоги.

У технічній програмі груп збірна України не виступала, а в довільній програмі судді поставили українкам 94.6000 б. Господарки змагань - француженки, які посіли друге місце, отримали 88.6667 б. Бронзова медаль дісталася Ізраїлю (84.5333 б.).

У змаганнях комбінованих груп харків’янки посіли перше місце з результатом 93.8000 б. Друге було у Великобританії - 82.7667 б.

Значно перевершили українки своїх суперниць з Фінляндії в хайлайті. На рахунку збірної України було 92.8333 б., у той час як фінки набрали лише 68.9333 б.

Крім того, в змаганнях дуетів поза конкуренцією були харків'янки Анастасія Савчук і Марта Федіна, які впевнено перемогли в технічній та довільній видах програми. У технічній програмі судді поставили українкам 90.8721 б., а в довільній - 92.8667. Суперниць з Франції, які посіли другі місце, Анастасія і Марта обійшли в обох видах програми на 5 балів.

На рахунку Марти Федіної були ще золоті медалі в сольних змаганнях. З результатом 89.6571 б. вона перемогла в технічній програмі та з результатом 91.8000 - у довільній. Другі місця посіли, відповідно, американки Рубі Рематі (79.8813) і Аніта Альварез (86.1333).

У загальнокомандному заліку перше місце також було за збірною України.

Вдома переможниць зустріли рідні та друзі, а також почесна делегація від Харківської облдержадміністрації. Спортсменок та головну тренерку збірної України Світлану Саїдову з феєричним виступом у Парижі привітала тимчасова виконувачка обов'язків начальника Управління у справах  молоді та спорту Юлія Подзолкова та побажала збірній подальших успіхів та перемог.

«Я дуже задоволена тим результатом, який показала збірна. Нарешті я отримала той склад, який хотіла. Дівчата дисципліновані, талановиті та вміють працювати. Крім того, вони, набираючись досвіду, стали усвідомлювати, що їм потрібно. Та я реально на цих змаганнях побачила різницю між Україною та іншими командами. З нами ніхто з цих 35 країн, які приїхали, не змагався. А виступ нашої групи взагалі назвали галактичним», - зазначила Світлана Саїдова.

Попереду у збірної наступний етап Світової серії, який з 27 по 29 березня відбудеться в Єгипті.

 

Джерело:  https://kharkivoda.gov.ua/news/102603

Переглядів: 500
Дата публікації: 13:41 10.03.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>