Люботин- місто талантів!
Люботин- місто талантів!

Люботин- місто талантів!

Талановитий ансамбль народних інструментів «Люботинські музики» Люботинської гімназії № 1 під керівництвом В’ячеслава Будьонного і концертмейстера Тамари Волошиної у складі юних музикантів: Івана Кризьського, Сергія Соколова, Анни Бурди, Чжоу Тіяна, Івана Захарова та Михайла Бовтушного став учасником Свята народної музики «Любимо землю свою», яке проходило у місті Києві 28-29 лютого за підтримки Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради.

Мета свята народних талантів – сприяння підтримці і розвитку народної музики та творчих колективів, підвищення виконавської майстерності учасників, обмін репертуаром, виховання любові до гри на народних інструментах.
Творчий колектив представив різнопланову програму та цікаву оркестровку музичних творів-полотен: «Ватра» (В. Матвійчука, аранжування В. Будьонного), «Козацька хвацька» (Є. Дербенка), попурі із репертуару рок-груп Gueen, Deep Purple, і зірвав шквал аплодисментів та вигуки: «браво».
Два дні провели юні таланти у столиці України, де виступали на великій сцені, спілкувалися із учасниками святкового заходу, мали можливість взяти участь у різних майстер-класах та знайомитися із видатними місцями Києвом.
Це вже не перша поїздка дитячого колективу за межі області, неодноразово із творчими поїздками він виїжджав за кордон – у Німеччину та Росію.
Принагідно слід зауважити, що історія талановитого колективу налічує вже 30 років. Він є лауреатом Міжнародного фестивалю народної музики «Райдужний світ народних мелодій», лауреатом міжнародних конкурсів: «Південний експрес», «Таланти третього тисячоліття», IV Всеукраїнського фестивалю ансамблевої музики «Рондо»; учасником багатьох обласних і республіканських телевізійних конкурсів: «Таланти твої, Україно», «Сонячні кларнети» і «Слобожанські передзвони».
Керівник колективу В’ячеслав Будьонний за дорученням Міністерства освіти і науки розробив дві Програми по роботі із ансамблями й оркестрами народних інструментів, за якими зараз працюють колективи з усієї України.
Ми пишаємося досягненнями юних музикантів і бажаємо талановитому колективу «Люботинські музики» і його беззмінним керівникам яскравих успіхів, нових творчих злетів і досягнень.
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 830
Дата публікації: 14:57 02.03.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>