Концерт юних виконавців на народних інструментах
Концерт юних виконавців на народних інструментах

Концерт юних виконавців на народних інструментах

15.02.2020 Органна зала Харківської обласної філармонії була переповнена слухачами – юні виконавці на народних інструментах давали концерт в рамках обласного фестивалю «Мистецький вернісаж», присвяченого 20-річчу Центру.

У концерті взяли участь біля 200 учасників. Юні музиканти з натхненням та задоволенням виконували різноманітні не тільки за характером, а й тембрально твори, адже прозвучали всі народні інструменти, на яких навчаються учні мистецьких шкіл Харківщини – домра, бандура, цимбали, балалайка, акордеон, баян.
Яскравою родзинкою концерту були виступи зведених ансамблів учнів та викладачів – бандуристів, домристів, балалаєчників, цимбалістів, баяністів та акордеоністів. Цікаво, що діяльність зведених ансамблів почалася саме із започаткованих Центром концертів учнів та викладачів класів народних інструментів мистецьких шкіл Харківщини «Звучать народні інструменти».
Вже традиційно у складі зведеної капели бандуристів на сцену вийшли учні Люботинської ДМШ: Кульмінська Вероніка, Репецька Єлизавета,  Титаренко Наталія, Слєпцова Катерина, Піддубна Євгенія, Ключка Мирослава і випускниця Найпак Катерина під керівництвом Вікторія Яківни Івахненко.
У складі зведеного ансамблю баяністів-акордеоністів участь у концерті взяли Несвітій Анна та її викладач Микола Іванович Ткаченко.
Серед солістів нашу школу представляла бандуристка-вокалістка Слєпцова Катерина (викладач Івахненко В.Я.).
Майстерна гра юних виконавців – учасників концерту справила незабутнє враження на всіх присутніх у залі. Глядачі бурхливими оплесками та вигуками «Браво!» проводжали юних артистів.
Вітаємо наших талановитих учнів та викладачів! Пишаємося їхніми досягненнями! Вони — гордість нашої школи, ними може пишатися наше місто!
Щиро дякуємо всім учасникам концерту, педагогам, батькам та працівникам Харківського обласного методичного центру за підготовку цього заходу та розвитку народного інструментального мистецтва на Харківщині.
Бажаємо натхнення,  нових творчих успіхів і подальшого професійного зростання.
 
Альбом: Концерт юних виконавців на народних інструментах
Альбом: Концерт юних виконавців на народних інструментах
Альбом: Концерт юних виконавців на народних інструментах
Альбом: Концерт юних виконавців на народних інструментах
Переглядів: 683
Дата публікації: 09:25 21.02.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>