ВАЖЛИВО!!!
ВАЖЛИВО!!!

ВАЖЛИВО!!!

НАГАДУВАННЯ

Шановні мешканці Люботина!!! 

 

Повідомляємо, що триває прийом проєктних заявок на участь в обласному конкурсі міні-проєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»  в 2020 році.

 У рамках Конкурсу передбачені наступні номінації:

  • «Добробут та розвиток громад»;
  • «Благоустрій та охорона довкілля»;
  • «Історико-культурна спадщина та розвиток туризму».

Загальний обсяг фінансування мініпроєкту для першої категорії учасників становить до 300 тис грн, для другої категорії – до 1,5 млн грн.

Запрошуємо до участі у Конкурсі ініціативні громадські організації, громадські спілки, органи самоорганізації населення, батьківські комітети (ради), ОСББ, а також органи місцевого самоврядування, які є ініціаторами співробітництва територіальних громад.

Реєстрація проєктних заявок буде здійснюватися з 21 січня по 01 березня 2020 року до 17:00 на сайті Харківської обласної ради.

Більш детальна інформація щодо проведення Конкурсу в 2020році розміщена на веб- сайті Харківської обласної ради http://oblrada.kharkov.ua/ в розділі «Конкурси, гранти» рубрики «Конкурс міні-проектів «Разом в майбутнє»».

У разі виникнення запитань щодо участі у Конкурсі, звертайтеся за телефонами: (057) 715-72-64, (057) 700-53-08.

 

ВАЖЛИВО!!!! Відповідно до п.п.2.5. Положення про порядок проведення обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» затвердженого рішенням Харківської обласної ради від 05 грудня 2019 року № 1123-VIІ (ХХІІ сесія VІІ скликання) мініпроєкти, які конкурсанти планують подавати на конкурс, попередньо розглядаються на сесіях відповідних рад і, за умови їх доцільності, місцеві ради своїм рішенням гарантують виділення коштів на співфінансування цих проєктів, якщо за результатами конкурсу вони будуть визнані переможцями.

Тому, для розгляду на черговій сесії Люботинської міської ради бажаючим прийняти участь у конкурсі необхідно до 17 лютого 2020 року подати до виконкому Люботинської міської ради листи про намір взяти участь у конкурсі та проєктні заявки.

 

 

 

Приєднані документи:

1-Plan-provedennya-konkursu-2020 2-Proyektna-zayavka-2020 Положення
Переглядів: 1375
Дата публікації: 16:51 11.02.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>