ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!!!
ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!!!

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ!!!

Повідомлення Головного управління Держпраці у Харківській області

  • Проблема незадекларованої праці на сьогодні є однією із найпотужніших перешкод у забезпеченні гідної праці і більш високих темпів зростання економіки.
  • Харківська область входить до ТОП – 5 областей за рівнем зайнятості населення у віці 15-70 років, як зазначив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов.
  • В Харківській області протягом січня триватиме цільова інформаційна кампанія з детінізації зайнятості, спрямована на реалiзацiю виконання доручення Прем’єр-мiнiстра України Олексія Гончарука вiд 22.01.2020 р. №2313/0/1-20.
  • Впродовж січня 2020 року інспектори працi Головного управлiння Держпрацi у Харкiвськiй областi спільно з органами місцевого самоврядування, Державної податкової служби, Пенсійного фонду, шляхом різних форм комунікації, як масових публічних, так і безпосередньо візитів за місцем здійснення господарської діяльності проводять роз’яснювальну роботу щодо легалізації трудових відносин.
  • До суб’єктів господарювання, які протягом січня будуть охоплені превентивними заходами, належать суб’єкти, що здійснюють діяльність у сфері:

- торгівлі;

- тимчасового розміщування та організації харчування.

  • Згідно з дорученням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020р. №2313/0/1-20 «Про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами» робота з виявлення нелегальних працівників складатиметься з 3-х етапів:

-інформаційної кампанії;

-підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії;

-інспекційної кампанії.

  • Результати проведеної роботи стануть основою для планування та реалізації аналогічних заходів в інших ризикованих сферах господарювання.
  • Інформаційна кампанія триватиме до 01.02.2020 року.
  • Пропонуємо всім роботодавцям м.Харкова та Харківської області до 01.02.2020 року оформити трудові договори з усіма найманими працівниками задля уникнення фінансової відповідальності, передбаченої ст. 265 КЗППУ.

 

Головне управління Держпраці у Харківській області

Переглядів: 663
Дата публікації: 09:03 28.01.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>