У 2020 році на Харківщині збудують та реконструюють 5 шкіл, 5 садочків та 5 спортивних споруд
У 2020 році на Харківщині збудують та реконструюють 5 шкіл, 5 садочків та 5 спортивних споруд

У 2020 році на Харківщині збудують та реконструюють 5 шкіл, 5 садочків та 5 спортивних споруд

Реалізація проєкту Президента України щодо спорудження шкіл, дитячих садків та стадіонів стала темою селекторної наради Кабінету Міністрів України.

У заході, який відбувся 21 січня під керівництвом Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, взяв участь голова ХОДА Олексій Кучер.

«Як тільки завершиться зима – з 1 березня – країна повинна розпочати масштабне будівництво, - підкреслив на початку наради Олексій Гончарук. - Ми маємо за рік виконати величезний обсяг роботи. Нам потрібно, як мінімум, за підсумками цього року мати 100 оновлених шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів, 4000 км доріг. Це конкретні, вимірювані показники».

На Харківщині перелік об’єктів, на яких розгорнуться відновлювальні та будівельні роботи, вже склали. До нього увійшли школи в Зміївському, Лозівському, Первомайському, Красноградському та Краснокутському районах. Дитсадки – у Близнюківському, Дергачівському, Харківському (2 заклади) районах та місті Люботин. Спортивні об’єкти (фізкультурно-оздоровчі комплекси та спортмайданчики) - у Вовчанському, Дергачівському, Ізюмському, Краснокутському та Чугуївському районах.

Олексій Кучер, звертаючись до керівників райдержадміністрацій та ОТГ області, наголосив, що реалізація цих проєктів – надважливе завдання.

«Я прошу кожного з вас, хто причетний до всіх цих процесів, максимально потужно включатися. У березні ми повинні розпочати будівництво та завершити роботи до 31 грудня 2020 року», - сказав керівник області.

Нагадаємо, головна вимога до проєктів, які реалізовуватимуть за цією програмою: вони мають бути сучасними, яскравими, архітектурно максимально далекими від безрадісного «радянського стилю».

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/101938

Переглядів: 851
Дата публікації: 08:44 22.01.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>