Вітаємо з Днем народження міського голову Л. Лазуренка
Вітаємо з Днем народження міського голову Л. Лазуренка

Вітаємо з Днем народження міського голову Л. Лазуренка

Від імені виконавчого комітету Люботинської міської ради, депутатського корпусу та громади міста Люботина прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня народження!

 
Шановний Леоніде Івановичу!
 
У такий особливий для Вас день хочемо зазначити, що Ваш життєвий шлях тісно пов’язаний із рідним містом, а Ваші особисті якості є уособленням високого рівня відповідального господарника, для якого найвищими критеріями є добробут громади. У свій час Ви сумлінно виконували обов’язки депутата міської ради, двічі обиралися депутатом обласної ради, є Почесним громадянином міста та відзначений державними нагородами. А тепер люботинці довірили Вам важливу і почесну місію – бути очільником міста.
У складний період реформування різних сфер нашого суспільства, завдяки Вашим виваженим рішенням, професійності, життєвому досвіду та високим організаторським здібностям, рідне місто позитивно змінюється й активно розвивається.
Тож нехай і надалі, Леоніде Івановичу, гідним внеском у розбудову міста буде Ваша наполеглива праця, оптимізм, компетентність і принциповість, активна громадська позиція і вірне служіння його інтересам.
Хай буде твердою віра в краще майбутнє рідного міста і непохитною сила духу для нових звершень!
Нехай здійснюються найамбітніші плани і вдало завершуються розпочаті справи, хай кожен новий день буде плідним на успіхи, перемоги та особисті досягнення, а людська вдячність зігріває Вас теплом і світлом.

 

Переглядів: 532
Дата публікації: 08:56 12.01.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>