Новорічні свята у дитячій музичній школі
Новорічні свята у дитячій музичній школі

Новорічні свята у дитячій музичній школі

Наприкінці грудня минулого року в Люботинській дитячій музичній школі пройшла серія передноворічних концертів, яка поєднала три напрямки: «Подорожуємо у світ мистецтва разом з батьками», «Зустрічаємо Святого Миколая» та «Новорічні пригоди в країні Музики»

Так, 18 грудня завідуюча народно-оркестровим відділом Вікторія Яківна Івахненко до Дня Святого Миколая провела концерт-лекцію для учнів класу бандури. Діти  та батьки познайомились з історією та сучасністю бандурного мистецтва. Викладач підготувала цікаву розповідь про походження бандури, адже одним з її основоположників був наш земляк Гнат Хоткевич. Учні виконали класичні та сучасні бандурні твори  як сольно так і у складі ансамблів, а також подивились відео виступів найвідоміших сучасних бандуристів: гуртів «Шпилясті кобзарі» та «Зоредана», солістів Софії Аль-Хадіді та Івана Ткаленка. В концерті також взяв участь створений у цьому році інструментальний ансамбль скрипалів і бандуристів (керівники Івахненко В.Я, Бехбудова О.Д., концертмейстер Луцюк І.В.).  По завершенню свята на всіх учасників чекали солодкі подаруночки від Святого Миколая.

19 грудня ансамбль бандуристів «Сонечко» та солісти Слєпцова Катерина і Репецька Єлизавета (викладач Івахненко В.Я.) виступили на святкових концертах у ЗОШ № 4. Учні школи тепло вітали юних музикантів, подарувавши їм багато оплесків та приємних емоцій.

20 грудня вже традиційно відбувся концерт учнів класу гітари викладача Дзюби Наталії Миколаївни «Подорожуємо у світ мистецтва разом з батьками». Учні виконували по декілька творів, серед яких і обробки українських народних пісень, і дитячі пісеньки і твори композиторів-класиків. Присутні мали змогу подивитись на досягнення кожного учня окремо, а також на роботу у складі ансамблів. Крім того, діти підготували та розповіли цікаві факти з біографії композиторів, твори яких вони виконували.

23 грудня відбувся концерт для батьків учнів класу фортепіано викладача Скоблі Наталії Василівни. Діти продемонстрували свої успіхи в грі на фортепіано, а батьки насолоджувались звучанням цього чудового інструменту. Старші учні познайомили присутніх з цікавими історіями з життя класичних та сучасних композиторів-піаністів.

25 грудня учні школи мали змогу відвідати новорічну виставу «Обережно, чарівний ліс», що відбулась у приміщенні Харківського академічного театру музичної комедії. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій.

27 грудня  до затишної актової зали школи завітала зимова казка: ніжно обгорнула тендітними сніжинками, засвітила святковими вогниками та настроїла на чарівний лад всі музичні інструменти. В цей чудовий день відбувся святковий театралізований концерт «Новорічні пригоди в країні Музики». Казково прикрашена зала ледве вмістила всіх бажаючих – батьків та учнів.  Зі сцени лунали святкові новорічні мелодії у виконанні юних музикантів–піаністів: Роман Вероніки, Русанової Серафими, Вдовенко Неоніли, Лощини Єлизавети, Кульмінської Валерії та Левченко Дар’ї;  бандуристів Козакової Аделіни та Федотової Анастасії;   гітаристів Зайцева Данила та Губіної Єлизавети; учениці класу ударних інструментів Вдовенко Неоніли; ансамблю скрипалів, ансамблю бандуристів «Сонечко», вокального ансамблю «Родзиночка», тріо гітаристів, фортепіанного дуету Пишкіни Ілья та Софія, хору молодших класів, а також зведеного хору учнів школи.

А головними героями цього свята були казкові персонажі, у виконанні учнів класу Основи акторської майстерності(викладач Еткало Ю.В.): Сивицька Наталія, Роман Вероніка, Коновал Арсеній, Вдовенко Неоніла, Кульмінська Валерія, Козакова Аделіна, Кульмінська Вероніка, Халецька Анастасія, Репецька Єлизавета та Насвіт Єлизавета.

Ну і звичайно, на свято завітав Дід Мороз, який подарував всім учасникам цього дійства цукерочки і пообіцяв ще багато сюрпризів принести кожному під ялиночку.

Дякуємо всім учням, викладачам, батькам, які активно та плідно працювали, готуючись до цих святкових концертів.

Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть вам добро, мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому, багато посмішок, тепла і світла. Щоб у кожного з нас в новому році було міцне здоров’я, родинне щастя, достаток і благополуччя, гарний настрій і любов! Успіхів всім, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

Директор ДМШ

Ю.ЕТКАЛО

Альбом: Новорічні свята у дитячій музичній школі
Альбом: Новорічні свята у дитячій музичній школі
Альбом: Новорічні свята у дитячій музичній школі
Альбом: Новорічні свята у дитячій музичній школі
Альбом: Новорічні свята у дитячій музичній школі
Переглядів: 635
Дата публікації: 14:30 08.01.2020
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>