«Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності»
«Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності»

«Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності»

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.

Особливості виховання дітей в сім'ї залежать від типу сім'ї та виконання нею її функцій. Кожна сім'я  має свої особливості, потреби та проблеми. 

Клієнтами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є сім’ї, які опинилися в життєвій скруті і не в змозі її подолати власними зусиллями і можливостями.Спільне планування з клієнтом дій у подоланні певних проблем є одним з основних принципів у соціальній роботі. Адже часто трапляються випадки, коли у клієнта є власний погляд на проблему, а в соціального працівника – свій, тож, відповідно, різними можуть бачитися і шляхи її вирішення. Тому під час зустрічі в групі взаємопідтримки спеціаліст ЛМЦСССДМ спільно  з батьками  визначали проблеми та кроки, за допомогою яких вони будуть позитивно вирішені.Головне завданнязустрічі - цепоказати, щосоціальнийпрацівник є безпечним для сім’ї і зорієнтований на співпрацю з нею, а робота Центруспрямована на забезпеченняоптимальних умов життєдіяльностісімей, дітей, шляхом наданнянеобхіднихсоціальнихпослуг, та здійсненнявідповіднихзаходів таких як,  психологічнадопомога, консультування, захистуінтересівсім’ї в органах державноївлади.

 

Директор ЛМЦСССДМ

Тетяна Жмайлова

Альбом: «Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності»
Альбом: «Сім’я - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності»
Переглядів: 527
Дата публікації: 14:53 13.12.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>