7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!
7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні!

Шановні працівники та представники органів місцевого самоврядування!

    Прийміть найщиріші вітання із державним святом, яке уособлює народовладдя в нашій країні. Це свято представників громади, які наділені високим правом представляти її інтереси в органах влади та приймати від її імені рішення, а також працівників виконавчих апаратів, які забезпечують виконання радами своїх повноважень.
    Усі, хто причетний до роботи в органах місцевого самоврядування, щодня відчувають особливу відповідальність за економічний розвиток громади, за втілення ефективних інфраструктурних проектів та утримання в належному стані комунальної власності міста.
   Через самоврядування громадяни мають право обирати і бути обраними, і таким чином  брати участь у вирішенні питань місцевого значення.
   Подяка депутатам міської ради, які поєднують свої депутатські й службові обов'язки та сумлінно працюють на ефективне розв’язання нагальних проблем міста, по-справжньому піклуючись про розвиток інфраструктури та соціальної сфери.
   Щиро вдячний кожному за відповідальну, наполегливу працю, за високу професійність, за компетентне вирішення актуальних питань у життєдіяльності громади.
    Вірю в успіх нашої спільної справи.
   Бажаю вам миру, добра, наполегливості в реалізації всіх планів, добробуту й злагоди у ваших родинах, нових успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному місту й нашій Україні!
 
З повагою
Міський голова 
                              Леонід ЛАЗУРЕНКО
 
Переглядів: 600
Дата публікації: 10:27 06.12.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>