Встановлення металевої огорожі
Встановлення металевої огорожі

Встановлення металевої огорожі

За ініціативи міського голови Леоніда Лазуренка та сприяння директора Регіональної Філії "Південна залізниця" Миколи Уманця в нашому місті по вулиці Шевченка вздовж залізничної станції з'явився металевий паркан-сітка, довжина якого складає 470 метрів.

Встановлення такої металевої огорожі давно вже було на часі. Адже не секрет, що залізниця – це територія підвищеної небезпеки, і якщо врахувати те, що станція знаходиться у центральній частині міста, де досить жвавий пішохідний рух, і не всі громадяни звикли долати дорогу через пішохідний міст, то поява такої огорожі дає можливість уникнути аварійних ситуацій на залізниці і створює комфортне й безпечне пересування тротуаром.
За словами начальника виробничого підрозділу «Люботинська дистанція колії» Андрія Яловенка, в Україні існує сумна статистика щодо травмування громадян на залізничних коліях. Аналіз випадків травмування свідчить про те, що більшість із них сталися внаслідок порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті в частині переходу залізничних колій у невстановлених місцях та ходіння по залізничних коліях. Так з початку 2019 року було травмовано 245 осіб, 147 осіб отримали смертельні травми.
Є переконання в тому, що мешканці міста будуть дотримуватися Правил безпеки громадян на залізничному транспорті і долатимуть відстань через залізницю тільки пішохідним мостом.
 
 

Радник міського голови

Л. Куденко

Переглядів: 492
Дата публікації: 08:57 23.10.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>