Щодо профілактики вживання алкогольних напоїв підлітками
Щодо профілактики вживання алкогольних напоїв підлітками

Щодо профілактики вживання алкогольних напоїв підлітками

Заходи у школах

Алкоголізм в молодому віці зустрічається частіше, ніж у зрілі роки. Причина в тому, що підлітки є соціально незрілими, більш схильні до впливу алкоголю. Їх організм більш чутливий до нього і тому ризик стати алкоголіком набагато вище. Значна частина дорослих людей, страждаючих алкоголізмом, почала свій шлях саме з підліткового віку. Тому дуже важливо пояснювати молоді про негативний вплив алкоголю, спростовувати існуючі стереотипи.

Психологом Люботинського МЦСССДМ Халецькою В.М. разом з заступником ГО «Потон» Оніщенко М.В. було продовжено роботу щодо профілактики вживання алкогольних напоїв підлітками.

8 та 10 жовтня відвідали Люботинську гімназію № 1 та Караванську ЗОШ школу, де спілкувалися з учнями  7-х - 10 - х класів.

Немає сенсу забороняти дітям вживати алкоголь, тому що в нашому світі вони обов'язково з ним зустрінуться і обійти його вживання буде вкрай складно. Тому головна мета наших зустрічей з учнями - навчити підлітків думати і вибирати усвідомлено свій шлях.

Сподіваємося, що після нашого візиту і нашого спілкування з учнями, діти стануть більш проінформовані в даному питанні і будуть знати про наслідки вживання алкогольних напоїв.

 

Психолог Люботинського МЦСССДМ

Халецька В.М.

Переглядів: 402
Дата публікації: 15:47 15.10.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>