ДО УВАГИ ЮНАКІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ!!!!!!
ДО УВАГИ ЮНАКІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ!!!!!!

ДО УВАГИ ЮНАКІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ!!!!!!

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЗОВ, який триватиме по грудень включно. Згідно з чинним законодавством, призовники, які отримали повістку зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, зазначений у повістці. Неотримання повістки, з будь-яких причин, не є підставою для ігнорування призову. Згідно Закону призовник зобов’язаний прибути до військового комісаріату в 10-ти денний термін після оголошення про призов навіть без повістки!

Ухилення від призову на строкову військову службу тягне за собою кримінальну відповідальність за ст. 335 ККУ (обмеження волі терміном до трьох років).
Сьогодні більшість юнаків, коли чують про строкову військову службу, бояться того, що їм доведеться бути на лінії фронту. Відповідно до п. 7, пп. 8 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744 військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зону ООС не направлятимуться.
З усіх питань звертайтеся до Харківського об’єднаного  районного військового комісаріату за адресою: м. Харків, проспект Московський, 96 а, кабінет № 19, тел. 732-41-16, або до військово-облікового столу виконкому Люботинської міської ради (будівля БТІ ,перший поверх кабінет № 9) , тел. 741-05-13

Переглядів: 395
Дата публікації: 08:40 02.10.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>