День усиновлення
День усиновлення

День усиновлення

"Дитина потребує вашої любові найбільше саме тоді, коли вона менш за все на неї заслуговує" Ерма Бомбек

 Вже стало традицією, що в останній день вересня, у День християнських святих Віри, Надії, Любові ми відзначаємо прекрасне та величне свято День усиновлення. 
Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями – і дитини, і дорослого.
Це свято батьків і дітей, соціальних працівників та усіх причетних до цієї благородної справи, нашої держави в цілому, яка поступово втілює на практиці гасло “Чужих дітей не буває”.
Говорити про те, наскільки День усиновлення в Україні важливий можна дуже довго і красиво, але це і так всі розуміють. Адже з кожним роком у нашій країні зростає кількість сімей, які бажають взяти обділену батьківською ласкою дитину. З цього можна зробити висновок, що українці вміють співчувати, вони гуманні і милосердні люди.
Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.
 
Висловлюємо  щиру вдячність людям, які подарувати нову сім’ю дітям, котрі втратили своїх рідних батьків, це перший, але дуже важливий крок.
 Хай щедрість  та милосердя  Вашої душі заради дітей  примножуються з кожним днем!
 
Начальник відділу
ЛМЦСССДМ
Шевченко О.С.
Переглядів: 471
Дата публікації: 10:00 30.09.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
16.04.2024
17.04.2024
18.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>