День міста люботинці святкували 7 вересня
День міста люботинці святкували 7 вересня

День міста люботинці святкували 7 вересня

Яскраво і весело, піднесено-радісно святкував Люботин свій 369 рік народження!

У першу суботу вересня місто Люботин відзначає День міста. Організатори підготували насичену програму, і святкові заходи розпочалися ще 6 вересня із квест-гри для дітей «Мандруємо рідним містом» і турніру із настільних ігор, який провела Молодіжна Рада.
7 вересня у храмах міста пройшов молебень за розвиток і процвітання міста.
Із самого ранку на прихильників спорту чекав шахово-шашковий турнір та пляжний волейбол.
Для наймолодших була організована конкурсно-розважальна програма: свято мильних бульбашок, конкурс малюнків на асфальті; атракціони: батути, каруселі, веломобілі, страйкбольний тир; майстер-класи по виготовленню паперових виробів та плетінню дівочої коси, аква грим, різноманітні фотозони.
Для прихильників активних розваг пройшла популярна захоплююча військово-тактична командна гра «Лазертаг».
 
 
 
Урочистості з нагоди Дня міста розпочалися на великій сцені парку. У міста багато щирих друзів, і цього разу на гостини завітали голова обласної державної адміністрації Юлія Світлична, заступник голови ХОДА Вадим Данієлян, депутат обласної ради, директор РФ «Південна залізниця» Микола Уманець, адміністрація Харківського району.
 
 
Юлія Світлична привітала громаду зі святом, підкреслила, що місто Люботин нестримно розвивається, бо в ньому живуть найкращі, найзавзятіші люди. Вона зазначила, що і надалі планується реалізація великої кількості інфраструктурних проектів у Люботині. Побажала усім здоров’я та наснаги, щоб разом розвивати місто та область; успіхів та яскравих і приємних подій, які об’єднуватимуть і владу, і громаду.
Міський голова Леонід Лазуренко щиро привітав земляків зі святом і зазначив, що надзвичайно приємно говорити про ті речі, які відбуваються у місті: активно впроваджуються такі проекти із розвитку інфраструктури, про які нещодавно і не мріяли: проекти із реконструкції лікарні, дитячого садочка № 5, фізкультурно-оздоровчого комплексу. Все це стало можливим завдяки тісній взаємодії голови ХОДА Юлії Світличної, директора РФ «Південна залізниця» Миколи Уманця, депутатського корпусу обласної ради та дружної громади міста. Активно буде сприяти розвитку міста і Народний депутат України Євген Пивоваров, із яким планується зустріч.
Він подякував творчому колективу ветеранів, талановитим дітям, спортсменам, які прославляють наше місто далеко за його межами; бо всі прагнуть того, щоб воно було одним із кращих у Харківській області.
Вадим Данієлян нагородив Подяками голови ХОДА кращих працівників міста: Божка Сергiя, Гонтаренко Свiтлану, Еткало Юлію, Іщенко Тетяну, Калюжну Олену, Криворучко Оксану, Мельник Наталiю, Шевченко Олексія, Яловенко Юлiю.
За високі спортивні досягнення, значний особистий внесок у підвищення іміджу міста Люботина, як спортивного міста України, нагороджено Грамотами міського голови спортсменів: Калачинського Анатолія, Чудіка Віталія, Бутенка Богдана, Хоруженко Віталія, Бабіна Івана, Збірну команду з футзалу (капітан команди – Кулак Олег).
За самовіддану працю в правоохоронних органах, вагомий особистий внесок у справах боротьби зі злочинністю на території м. Люботина нагороджені працівники поліції: Біда Олексій, майор поліції; Нестеренко Наталія, старший лейтенант поліції, Календарова Анжеліка, лейтенант поліції.
 
Свято продовжувалося. На подвір’ї «Люботинська слобода» найвправніші майстри презентували свої неперевершені вироби-шедеври із бісеру, вишивки, кованих і гончарних виробів, сувенірну продукцію.
Плеяда талановитих вокальних колективів міста зібрала шанувальників ретро-пісень.
 
 
Смачна фудзона користувалася великою популярністю серед учасників свята, бо її розмаїття та апетитні пахощі заманювали охочих насолодитися смаколиками.
 
У день свята на шахті ліфта залізничного моста відбулося урочисте відкриття мурал-арту; ініціатор його ідеї – Молодіжна рада, художник – Анатолій Стороженко, а реалізація ідеї –  Леонід Лазуренко та Микола Уманець.
 
 
Рівно о 19:00 над містом на реактивній техніці передали зоряні вітання три пілотажних групи Харківського аероклубу ім. В.С. Гризодубової.
 
 
У Будинку культури і на великій сцені парку відбулося масштабне концертне шоу: найталановитіші виконавці Інна Грушко, Євген Чурілов, Олена Іващенко, Лілія Саєнко, Олексій Еткало, Лариса Глущенко, Ірина Матвієнко, Марина Ярошенко, дует «Флейм», Дана Скляр, Анастасія Літкевич, Станіслав Чернишенко, Вікторія Тімченко, Денис Прибилов, та популярні танцювальні й вокальні колективи міста об’єднали творчі зусилля і передавали місту свої зіркові вітання.
 
 
Свято продовжила популярна кавер-групи «OrbisBand», ритми якої подарували вдячним глядачам безліч яскравих емоцій.
І наостанок, подарунок від голови обласної державної адміністрації Юлії Світличної – фантастично видовищний феєрверк із найяскравішою палітрою кольорів.
Велика вдячність гостям і учасникам свята за позитивний настрій, яким вони щедро ділилися.
А рідному місту побажаймо миру, злагоди, можливостей росту і розвитку. Нехай воно і надалі залишатиметься найзатишнішим куточком для серця на Землі.
 
Переглядів: 1091
Дата публікації: 13:08 09.09.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
19.04.2024
20.04.2024
21.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>