ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» інформує:
ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» інформує:

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» інформує:

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» відкрив для клієнтів два нових онлайн-сервіса

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» поповнив кількість онлайн-можливостей для клієнтів компанії двома новими сервісами. Відтак, існує вже 11 способів для безпечного здійснення онлайн-платежів за газ. За допомогою чат-боту у Viber 7104ua, мобільних додатків 104 Mobile, 104 MobileLight для смартфонів і iPhone можна не лише здійснити платіж, але й проконтролювати його зарахування та поточний баланс на особовому рахунку.

 

Паблік - акаунт 7104ua у Viber, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile та мобільний додаток до iPhone104 MobileLight розроблені таким чином, аби споживач мав змогу користуватись одразу кількома особовими рахунками, без ускладнень з додатковими реєстраціями. Це зручно коли клієнт ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» має більше одного особового рахунку або допомагає в газових питанням своїм рідним. Через ці сервіси можливо оплатити за газ, проконтролювати надходження коштів на особовий рахунок та в зручний для себе час подивитись баланс на ньому. Отримати електронний рахунок за послуги газопостачання, необхідні консультації по особовому рахунку можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

«ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» системно розширює можливості та сервіси для своїх клієнтів, щоб люди не стояли в чергах та не витрачали вільний час на поїздки в газову компанію. Наразі, доволі активно почали використовувати сервіси компанії і люди похилого віку», - зазначила начальник відділу супроводу клієнтів ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Вікторія Олійник.

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» звертає увагу своїх клієнтів, що оплата за газ здійснюється на рахунки зі спеціальним режимом використання в державному Ощадбанку, відкриті для прийому платежів від мешканців м. Харків та Харківської області. Якщо будь-який сайт пропонує прийняти оплату за газ шляхом перерахування коштів з банківської картки споживача на невідому банківську картку, газова компанія просить ігнорувати шахраїв.

Наразі здійснити онлайн-платежі за газ можливо через особистий кабінет на сайті 104.ua, Viber 7104ua, мобільні додатки 104 Mobile, 104 MobileLight, інтернет-додаток «MEGABANK Online», платіжні системи iPay.ua, Portmone; EasyPay, цифровий гаманець Masterpass, Приват24 та Ощад24.

 

Переглядів: 541
Дата публікації: 12:43 28.05.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>