Творчий звіт дитячого ансамблю «Люботинські музики»
Творчий звіт дитячого ансамблю «Люботинські музики»

Творчий звіт дитячого ансамблю «Люботинські музики»

Маленькі музиканти зірвали шквал аплодисментів та вигуки: «браво». Під запальні звуки музики дорослі не стримувалися і підтанцьовували в ритм.

25 травня у залі гімназії № 1 відбувся творчий звіт дитячого ансамблю «Люботинські музики», на якому були присутні заступник міського голови Вячеслав Рубан, адміністрація гімназії, громадськість міста та батьки вихованців.

Колектив представив різноманітну й різнопланову програму та цікаву оркестровку музичних творів-полотен: «Музичний привіт», «Ватра», попурі на теми українських мелодій Анатолія Матвійчука, джазові твори «Упрямая овечка», «Старое банджо» попурі із репертуару рок-груп Gueen, Deep Purple.

Маленькі музиканти зірвали шквал аплодисментів та вигуки: «браво». Під запальні звуки музики дорослі не стримувалися і підтанцьовували в ритм.

Вячеслав Рубан передав вітання талановитому колективу від міського голови Леоніда Лазуренка і побажав успіхів педагогам, а юним музикантам – творчих здобутків та нових досягнень.

Цього року колективу «Люботинські музики» виповнюється 30 років із дня заснування. Очолюють дитячий ансамбль талановиті музиканти В’ячеслав Михайлович Будьонний та позаштатний концертмейстер і учитель музичного мистецтва Волошина Тамара Іванівна. За ці роки змінилося багато складів ансамблю,  і кожен мав свої досягнення та перемоги на різних конкурсах.

Колектив «Люботинські музики» – лауреати Міжнародного фестивалю народної музики  «Райдужний світ народних мелодій», лауреати міжнародних конкурсів:  «Південний експрес»,  «Таланти третього тисячоліття», IV Всеукраїнського фестивалю ансамблевої музики «Рондо»; учасники багатьох обласних і республіканських телевізійних конкурсів:  «Таланти твої, Україна», «Сонячні кларнети», «Слобожанські передзвони».

Із гастрольними поїздками побував ансамбль і за кордоном – у м. Норнберг та м. Фюрт Німеччини, репрезентуючи українську культурно-виконавську традицію.

За словами Тамари Волошиної, творча діяльність обдарованих дітей об’єднує їх в колектив, формує стиль життя, поведінку і є частиною національної культури підростаючого покоління.

Керівник колективу В’ячеслав Будьонний за дорученням Міністерства освіти і науки розробив дві Програми по роботі із ансамблями і оркестрами народних інструментів, за якими зараз працюють колективи з усієї України.

Побажаймо ж нашому неперевершеному колективу та їх беззмінним керівникам творчої наснаги і яскравих успіхів.

Радник міського голови Лідія Куденко

Переглядів: 667
Дата публікації: 13:18 27.05.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>