«Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
«Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»

«Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»

У Харкові відбувся IV Відкритий фестиваль-конкурс «Мистецтво - це ми, мистецтво - це світ!»

Організаторами фестивалю-конкурсу під девізом «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!» є Харківський художній музей, представництво на Харківщині Міжнародної асоціації діячів дитячого естетичного виховання. Фестиваль проводиться за підтримки Управління культури та туризму Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної філармонії.

«Основна мета цього яскравого творчого проекту полягає в підтримці і розвитку дитячої творчості учнів шкіл естетичного виховання, центрів дитячої та юнацької творчості, дитячих клубів і студій, - підкреслила виконавчий директор фестивалю-конкурсу Олена Гончарова. - Організатори прагнуть виявляти найбільш обдарованих і професійно-перспективних виконавців у різних жанрах, надаючи можливість учням і їх педагогам реалізувати свій творчий потенціал».

У цьому році кількість учасників склала близько 350, переважно це учні спеціалізованих навчальних закладів мистецтв Харкова і Харківської області та їх викладачі.

Змагання юних конкурсантів, вік яких становить від 7 до 17 років, і дорослих учасників проводилось в трьох номінаціях: вокальне виконавство (соло, ансамбль, хор), інструментальне виконавство (соло, ансамбль, оркестр), образотворче мистецтво (живопис, графіка).

Учні Люботинської дитячої музичної школи гідно виступили на конкурсі і отримали такі нагороди:

- Фортепіанний ансамбль «ТРИОЛЬКИ» у складі: Насвіт Єлизавета, Слєпцова Катерина та Кульмінська Вероніка      - лауреат ІІ ступеня,

- Кульмінська Вероніка   - фортепіано  -  лауреат ІІ ступеня,

- Фортепіанний ансамбль «КВІНТОЧКИ» у складі: Кульмінська Валерія та Еткало Аліна                                                     – дипломанти ,

Альбощий Олексій   - фортепіано -  дипломант,

(викладач Блезінцова В.О.);

Балакірєва Дарья – сольний спів (академічний)  – дипломант ,

 Дуднік Алевтина – сольний спів (академічний)  - диплом «Перші кроки до успіху»  (Викладач Колесник О.І., концертмейстер Луцюк І.В.).

Вітаємо  переможців і бажаємо ніколи не зупиняйтеся на досягнутому! Нехай перемога у цьому конкурсі додасть Вам наснаги, впевненості у своїх силах і можливостях, та підсилить жагу до нових перемог, творчих звершень на благо України. Бажаємо, щоб кожен день був плідним і насиченим, а нові підкорені вершини стали втіхою для ваших батьків та викладачів!

Директор ДМШ

Ю.В.Еткало

Альбом: «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
Альбом: «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
Альбом: «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
Альбом: «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
Альбом: «Створюємо неповторний світ мистецтва разом!»
Переглядів: 627
Дата публікації: 08:28 08.05.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
17.04.2024
18.04.2024
19.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>