ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" інформує
ТОВ \"ХАРКІВГАЗ ЗБУТ\"  інформує

ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" інформує

За опалювальний період борги за газ мешканців Харківської області зросли на третину

Неплатежі за газ клієнтів ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» перевищили 3 млрд грн. Це найбільша сума заборгованості за весь час газопостачання Харківської області.

Станом на 1 квітня 2019 року заборгованість за газ мешканців Харківської областіподолала позначку 3 млрд. грн. З цієї суми борг субсидіантів складає 261 млн. грн.

Протягом опалювального сезону заборгованість побутових споживачів за послуги газопостачання зросла на 1,1 млрд грн. Тому, компанія готує нові доручення на відключення боржників. Наразі в Харкові та області без газопостачання опинились 13,7 тис. домоволодінь. У випадку не сплати боргів після відключення, на споживача подається позов до суду, проводиться примусове стягнення заборгованості державними виконавчими службами.

«В вартості спожитого газу майже 90%  - це доля державної групи Нафтогаз, який виділяє необхідні обсяги палива для регіону. Щоб Харківщина не залишилась без газу, споживачі повинні своєчасно здійснювати розрахунки. Малозабезпечені родини просимо оформити субсидію і контролювати витрати енергоносія», - розповіла начальник відділу розрахунків ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» Тетяна Харченко.

На зростання заборгованості мешканців регіону вплинуло збільшення ціни газу в опалювальному сезоні та зменшення кількості субсидіантів. Проте, серед боржників, є доволі заможні родини, які згадують про оплату послуг тільки після припинення газопостачання.

 

Переглядів: 421
Дата публікації: 14:44 03.05.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>