Інформація Люботинського міського центру зайнятості
Інформація Люботинського міського центру зайнятості

Інформація Люботинського міського центру зайнятості

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

         Інформуємо Вас, що 06.02.2018 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 №40 «Про внесення змін до постанови КМУ від 2 грудня 2015 р. № 1154, зокрема розширено перелік учасників пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб.
        Для забезпечення роботою учасників пілотного проекту, зокрема шляхом створення для них нових робочих місць, безвідсоткова фінансова допомога на поворотній основі для організації підприємницької діяльності (далі - фінансова допомога) може надаватися суб'єктам господарювання, які працевлаштують не менш як двох осіб, котрі належать до членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб, або осіб, звільнених з військової служби після участі в антитерористичній операції, строком не менше ніж на два роки за направленням центрів зайнятості.
        Фінансова допомога надається одноразово шляхом оплати обласним центром зайнятості за заявою-дорученням суб'єкта господарювання витрат на закупівлю обладнання та матеріалів для організації підприємницької діяльності, передбачених його бізнес-планом. Розмір фінансової допомоги не може перевищувати 40 розмірів прожиткового мінімуму для працездатної особи, встановленого на початок відповідного року.
       Сума фінансової допомоги, що повертається, зменшується на суму єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, сплаченого суб'єктом господарювання за працевлаштованих ним осіб відповідно до Порядку.
        Фінансова допомога не повертається, якщо сума сплаченого у відповідному періоді єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування перевищує суму фінансової допомоги, що повинна бути повернута за такий період, визначений у чотиристоронньому договорі.

 

Люботинська міська філія

Харківського обласного центру зайнятості

Переглядів: 428
Дата публікації: 08:49 18.06.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>