Повідомлення про початок процедури та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території
Повідомлення про початок процедури та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території

Повідомлення про початок процедури та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території

ОГОЛОШЕННЯ

Виконавчий комітет Люботинської міської ради доводить до відома громадян, що з 11.06.2018р. по 01.07.2018р. на обговорення громадськості виноситься «Детальний план території   обмеженої садибною забудовою по вул.   Гвардії-генерала Гавенка Л.А., пров. Оранжерейним, вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії №1, розташованої в м. Люботин, Харківської області для розташування фізкультурно-оздоровчого комплексу».

 Бажаючі  можуть ознайомитись з матеріалами, зазначеного детального плану в приміщенні  виконкомом Люботинської міської ради за адресою:  вул. Слобожанська, 26, кабінет №18, 1-й поверх (відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю), понеділок-п’ятниця, з 09.00 до 15.00 години (перерва 12.00-12.45).

 

Повідомлення про початок процедури та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території обмеженої садибною забудовою по вул. Гвардії-генерала Гавенка Л.А., пров. Оранжерейним,                              вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії № 1,

розташованої в м. Люботин, Харківської області

для розташування фізкультурно - оздоровчого комплексу

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Детального плану території обмеженої садибною забудовою по вул. Гвардії-генерала Гавенка Л.А., пров. Оранжерейним, вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії № 1, розташованої в м. Люботин, Харківської області для розташування фізкультурно - оздоровчого комплексу

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

 Метою Детального плану є – організація комплексної забудови і розміщення фізкультурно- оздоровчого комплексу, відновлення функціонування інфраструктури частини міста, планування, благоустрою та облаштування території загального користування (в частині площинних спортивних споруд на території учбового закладу та територіях що примикають) у кварталі міста обмеженого садибною забудовою по вул. Гвардії-генерала Гавенка Л.А.,             пров. Оранжерейним, вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії № 1.

  Детальний план  містить графічні і текстові матеріали. Їх склад відповідає Державним вимогам та нормам.

    Територія проектування під розміщення фізкультурно - оздоровчого комплексу

межує:

- з півночі - садибна житлова забудова по вул. Гвардії - генерала Гавенка Л.А.; пам’ятка історії місцевого значення ( «Братська могила» - охоронний номер 1360 ріш. № 61 від 25.01.72р.); лінії електромереж ЛЕП 10кВ з охоронними зонами;

- зі сходу -  вул. Гвардії - генерала Гавенка Л.А.; лінії електромереж 10кВ з охоронними зонами;

- з півдня - відкрита спортивна споруда - стадіон; лінії електромереж 0,4 кВ та 10 кВ з охоронними зонами; господарча забудова кварталу житлової квартирної забудови по пров. Оранжерейному;

- з заходу - територія учбового закладу - Люботинська гімназія № 1 по вул. Шевченка.

       Територія проектування вільна від забудови, але має певні планувальні обмеження: інженерні мережі (лінії електромереж), деревні зелені насадження. Площа території, що розглянута детальним планом території в межах частини кварталу міської забудови, складає орієнтовно 5,0га. На підставі детального плану території визначається можливість розміщення будівлі фізкультурно - оздоровчого комплексу на земельній ділянці площею 0,60га. Крім того, детальним планом території передбачається благоустрій існуючих спортивних споруд, удосконалення пішохідної мережі тощо.

     Загалом територія проектування потребує реорганізації та створення внутрішніх просторів містобудівних утворень з відповідним комплексним озелененням та благоустроєм.

      Будівництво передбачено на вільному майданчику, як окремо розташована споруда поблизу території навчального закладу, орієнтовною площею забудови 1300,00 кв.м. на земельній ділянці площею 0,60га.

       Будівля ФОКа,  передбачається орієнтовними розмірами 23х 60м, двох поверхова (в частині вхідної частини та допоміжних приміщень) з універсальним спортивним залом. На території передбачено благоустрій, озеленення, освітлення, зручні під’їдні шляхи і місця стоянки для транспорту відвідачів (17 м\місць з врахуванням мало мобільних груп населення).

      Територія, що розглянута під будівництво ФОКа має певні планувальні обмеження,що потребує додаткових планувальних рішень, а саме: перенесення опор ЛЕП 10 кВ та ЛЕП 0,4кВ, та видалення зелених насаджень.

     Відповідно нормативній документації, територія проектування віднесена до культурно - спортивної зони, як просторова система, до складу якої, крім проектної та існуючої забудови, входять взаємозв'язані центри планувальних кварталів та інші структурно-планувальні елементи в межах яких створена система взаємозв'язаних просторів, вулиць і зон.

 

Основні техніко – економічні показники.

 

Показники

Одиниця виміру

Значення показників

Існуючий стан

Проектний етап від 3 до 7 років

Територія

Територія в межах ДПТ

Територія, що задіяна у проектуванні у тому числі:

000

1.квартали житлової забудови

2.ділянки установ і підприємств обслуговування

Інші території (охоронні зони інженерних мереж)

Населення

Чисельність населення, всього в тому числі:

Житловий фонд

Житловий фонд всього в тому числі:

 

 

 

Садибна забудова

м2 заг. площі

Кількість земельних ділянок

Установи та підприємства обслуговування

 

Дошкільні навчальні заклади

Загальноосвітні навчальні заклади

Стаціонари (лікарні) усіх типів

відвід. за зміну

Спортивні зали загального користування

кв.м площі підлоги

Інв. проект

Відкриті площинні споруди

кв.м площі підлоги

Підприємства громадського харчування

Установи побутового обслуговування

Роб. місць

Оздоровчі установи

Вулична мережа та міський пасажирський транспорт

Протяжність вуличної мережі, всього, в тому числі:

Житлові вулиці

Кількість підземних

Протяжність ліній наземного громадського транспорту (по осях вулиць в межах тер. проектування) всього:

трамвай

тролейбус

автобус

Гаражі для постійного зберігання легкових автомобілів

Гаражі для тимчасового зберігання легкових автомобілів

Відкриті автостоянки для тимчасового зберігання легкових автомобілів

Інженерне обладнання

м/добу

По ТУ

По ТУ

Сумарний об’єм стічних вод

 

По ТУ

Технологічно обумовлені потреби

Технологічно обумовлені потреби

Протяжність газових мереж (будівництво) в межах тер. проектування

 

Технологічно обумовлені потреби

 

Технологічно обумовлені потреби

Інженерна підготовка та благоустрій

Територія забудови, що потребує заходів з інженерної підготовки з різних причин

% до тер.

Охорона навколишнього середовища

Санітарно - захисні зони, прибережні захісні та охоронні зони, всього

         

 

3. Відомості про замовника, розробника проекту детального плану та підстави його розроблення.

Замовник – Виконавчий комітет Люботинської міської ради Харківської області                                (м. Люботин, вул. Слобожанська № 26).

 

Розробник – проектна організація ПП «ГРАДПЛАНПРОЕКТ» (62416, Харківська обл., Харківський район, сел. Пісочин, вул. Крупської №15а, кім. 416).

Підстава розроблення – рішення Люботинської міської ради XXIX сесії VІІ скликання від 28 березня 2017 року № 120 «Про розробку  «Детального плану території   обмеженої садибною забудовою по вул.   Гвардії-генерала Гавенка Л.А., пров. Оранжерейним, вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії №1, розташованої в м. Люботин, Харківської області для розташування фізкультурно-оздоровчого комплексу»

 

та відповідно до Державних вимог, наданих Департаментом містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації (лист №11-02/3032-2/3342 від 15.12.2017р.), для забезпечення виконання та додержання положень і рекомендацій Схеми планування Харківської області, затвердженої рішенням ІІІ сесії VІ скликання Харківської обласної ради від 23.12.2010 року №30- VІ.

4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану.

Місце для ознайомлення з проектом детального плану - приміщення виконавчого комітету Люботинської міської ради за адресую: м. Люботин, вул. Слобожанська, 26 (1-й поверх), відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконкому Люботинської міської ради, а також на офіційному сайті Люботинської міської ради: httpHYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/"://HYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/"wwwHYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/".HYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/"lubotinHYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/".kharkov.HYPERLINK "http://www.lubotin.kharkov.ua/"ua.  Строк ознайомлення – 21 день. 

 

5. Інформація про посадову особу органу місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій.


Відповідальний за організацію розгляду пропозиції – головний спеціаліст відділу з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконкому Люботинської міської ради Манченко Т.В.

 

6. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій.


Подання та прийом пропозицій здійснюється з 11.06.2018р. по 01.07.2018р.
за адресою: м. Люботин, вул. Слобожанська, 26, 1-й поверх, каб. № 18 (відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю).

 

7.Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати: 

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні; 
3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях; 
4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад. 

 

Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого у даному повідомленні строку, залишаються без розгляду. 
Відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності"                          ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

8. Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів.

- Експонування проекту детального плану території   обмеженої садибною забудовою по    вул.   Гвардії-генерала Гавенка Л.А., пров. Оранжерейним, вул. Шевченка та територією Люботинської гімназії №1, розташованої в м. Люботин, Харківської області для розташування фізкультурно-оздоровчого комплексу в приміщенні виконкому Люботинської міської ради за адресою: м. Люботин, вул. Слобожанська, 26.

Видання інформаційних листівок.

 

 

Начальник відділу з питань

містобудування, архітектури та

даржархбудконтролю виконкому

Люботинської міської ради                                                                     Кравченко С.Г.

Приєднані документи:

1. ситуация Люботин (мой ) (1) 2. Иснуючий стан 3. ОСНОВНИЙ ПОЖ 4. ЗОНИНГ 5. РУХ 6 ВЕРТИКАЛКА 7. ИНЖЕНЕРИЯ Документи ПЗ ФОК ЛЮБОТИН
Переглядів: 735
Дата публікації: 10:04 11.06.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкт рішення "Про передачу з балансу Виконавчого комітету Люботинської міської ради FPV дронів на    24.04.2024
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>