«Харківщина: туристичні відкриття»
«Харківщина: туристичні відкриття»

«Харківщина: туристичні відкриття»

Місто Люботин бере участь у пересувній виставці

Експозиція «Харківщина: туристичні відкриття» розпочала роботу 18 травня й триватиме до жовтня.Її відкриття відбулося на території Національного літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди (Харківська область, Золочівський район, с. Сковородинівка, вул. Приозерна, 3).

За словами директора Обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентини Холодок, виставка покликана популяризувати серед місцевого населення і гостей регіону внутрішній туризм, привертати увагу до туристичних атракцій та просуває нові пропозиції відпочинку на Харківщині.

«Відтепер для туристів й жителів області, які самостійно мандрують Харківщиною, в демонстраційній зоні музею «ЕкоКомора» представлено цікаву інформацію про можливості туристичного відпочинку: світлини-банери, карти, пізнавальну туристичну поліграфію, відеоматеріали, які викликають живий емоційний відгук, - розповіла Валентина Холодок. - На єдиному стенді туристичних пропозицій екскурсоводи зможуть ознайомити туристів з інформацією про відомі та поки що маловідомі туристичні дестинації всієї Харківщини».

У Сковородинівці виставка працюватиме до 8 липня (включно) за графіком роботи музею (без вихідних з 8:00 до 17:00, перерва - з 12:00 до 12:45).

Також у межах заходу фахівці з туризму, делегації районних державних адміністрацій та виконкомів міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, а також представники туристичної спільноти взяли участь у семінарі-тренінгу «Екологічний туризм. Місцеві ініціативи – нові можливості» й отримали необхідну інформацію для розвитку екотуризму на своїх територіях.

Довідка. Пересувна виставка «Харківщина: туристичні відкриття» буде функціонувати з травня до жовтня 2018 року на базі закладів культури і туристичних об’єктів Харківської області.

Організатори: Харківська обласна державна адміністрація, Управління культури і туризму, Обласний комунальний заклад «Харківський організаційно-методичний центр туризму», Харківська обласна рада, Обласний комунальний заклад «Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди».

 

Джерело: http://kharkivoda.gov.ua/news/92949

Переглядів: 538
Дата публікації: 15:38 24.05.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
17.04.2024
18.04.2024
19.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>