Масові спортивні заходи
Масові спортивні заходи

Масові спортивні заходи

присвячені 73-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

07-08 травня 2018 року  Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх»  Люботинської міської ради  провів  міські спортивно – масові  змагання із стрітболу серед дітей і молоді, які відбулися у спортивному залі і шкільному майданчику НВК №2. Перший день змагалися наші наймолодші дитячі команди. Азарт і бажання перемогти молодша вікова категорія дітей  показала, як у дорослих стрітболістів. За багатьох вболівали їхні батьки та бабусі.  Всі  учасники дитячого турніру отримали іменні грамоти від закладу. На другий день погодні умови дозволили провести турнір серед старшої вікової категорії на свіжому повітрі. Їм також не відмовиш у бажанні показати свою майстерність та боротьбі на кожному метрі майданчику. За результатами змагань I місце виборола команда «Майстер м’яча”, II місце у команди «Зиг Заг», III місце посіла команда «Люботин Супер Сонік». Кращим гравцем у конкурсі штрафних кидків став Яловенко Костянтин, а у конкурсі 3-х очкових кидків Доля Дмитро. Всі команди і кращі гравці отримали Кубки, дипломи і грамоти відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх».
09 травня  2018 року  Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх»  Люботинської міської ради  провів  міські відкриті спортивно – масові  змагання з пляжного волейболу, в яких приймали участь чоловіки і жінки з багатьох районів області та приїхало багато гостей із федерації пляжного волейболу обласного суддівського корпусу. На церемонії відкриття всі учасники, вболівальники і гості вшанували загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання.
 24 команди з потужними і майстеровитими складами цілий день із 8-ї ранку до 18.00год. вечора виборювали найкращих у дуже напружених поєдинках, де часто  два додаткових  очка вирішувало долю поєдинку.
За результатами змагань з пляжного волейболу I місце виборола команда «БМВ» у складі: Хмель Юрій, Сухоруков Павло, II місце у команди «Чоко Бойз» у складі: Тарасов Євгеній, Ібрагім Акім,  III місце у команди «Слон і Моська» у складі: Бурма Денис, Савчук Роман і IV  почесне місце у команди «Капр Он» у складі: Капралов Іван, Оніщук Денис.
На церемонії нагородження був присутній міський голова Лазуренко Леонід Іванович, який вручив всім чотирьом командам Кубки, медалі та дипломи та грамоти, привітавши всіх із 73-тьою річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та побажав подальших успіхів у житті і спорті!  
КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»
Люботинської міської ради
директор Ю.В.Удянський
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 518
Дата публікації: 10:39 11.05.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>