«Спартакіада області – 2018»
«Спартакіада області – 2018»

«Спартакіада області – 2018»

Харківської області серед допризовної молоді!

26 – 28  квітня 2018 року  Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечував  виїзд та участь збірної команди міста Люботина серед допризовної молоді в рамка XXVII Спартакіади з масових видів спорту між районами та містами обласного  значення Харківської області (25 районів і міст та 3 команди із кадетів і патріотичних об’єднань), які проводилися у спортивному комплексі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Також всі команди харчувалися і проживали на території університету. У цьому році приїхала рекордна кількість команд. Відбулося урочисте відкриття і концерт на честь учасників змагань.
Всі три дні точилася справжня чоловіча спортивна боротьба, де всі   команди були представлені майже рівними составами допризовників (по 6 чоловік віком 16-17 років), які вдома проходили підготовку у закладах. Декілька районів виступали юнаками із військово – патріотичних організацій, де видно серйозний рівень підготовки майбутніх захисників і патріотів України. Та і взагалі ця Спартакіада показує, що різноманітні районні заходи такого плану треба більше пропагувати та відновлювати, тому що це виховує почуття патріотизму та колективізму, морально – психологічній стійкості майбутніх захисників Вітчизни, запобігає антисоціальним проявам серед молоді, формує стійке відношення до здорового способу життя, підвищення престижу військової служби, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом.
У програмі змагань входили такі дисципліни: Біг на 100м; Біг на 1500м; Плавання на 50м; Підтягування на перекладині; Метання гранати Ф-1 (600гр.) на дальність; Стрільба з пневматичної гвинтівки у військовому тирі; Човниковий біг (100м×6, 600м) з автоматом АК – 74. Спартакіада проводилася відповідно до Правил і нормативів військово – спортивних багатоборств та за характером як особисто – командні.
Велика проблема була у відборі команди, щоб були підготовлені юнаки, так як багато із старшокласників заняті у підготовці до вступних екзаменів та різних курсах. Декілька кандидатів із гімназії №1 давши згоду, потім відмовили без причин, показавши слабкість духу. Та все одно ті хто зміг поїхати проявили справжні чоловічі якості і спортивний характер виступивши дуже пристойно зайнявши 7-ме місце, а у стрільбі вибороли 2-ге місце у особисто – командній першості. Команда допризовників м. Люботина була представлена у складі: Ряшин Артем (ЗОШ №6), Сергієнко Дмитро (Люботинська обласна школа – інтернат «Дивосвіт»), Великий Руслан (ЗОШ №4), Усатов Нікіта (ЗОШ №4), Четвериков Руслан (ЗОШ №3), Сохань Артем (ЗОШ №3).
Дякуємо Люботинського міського голову Лазуренка Леоніда Івановича за допомогу у підготовці та участі команди  допризовників міста в обласних змаганнях!
Дякуємо нашим юнакам за участь у Спартакіаді та бажаємо гарно закінчити школу і здати іспити у вищі учбові заклади та і далі займатися спортом, бути прикладом для однолітків!
 
КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»
Люботинської міської ради
директор Ю.В.Удянський
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 573
Дата публікації: 13:51 02.05.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>