Спільний семінар
Спільний семінар

Спільний семінар

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Цього року Міжнародною організацією праці визначено девіз Дня охорони праці «Захищене і здорове покоління».

Спільний семінар Харківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області, Управління соціального захисту населення Люботинської міської ради, Головного управління Держпраці в Харківській області та працівників Дитячо – юнацької спортивної школи та викладачів фізичної культури загальноосвітніх шкіл відділу освіти Люботинської міської ради Харківської області був проведений 18 квітня 2018 року. Порядок денний семінару: реалізація завдань та функцій, визначених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Створення належних умов для налагодження взаємодії з питань фізичної культури і спорту між Харківським відділенням УВД ФССУФСС в Харківській області  та відділом освіти Люботинської міської ради  згідно укладеного Меморандуму про партнерство та співробітництво між Міністерством молоді та спорту   України та Фондом Соціального страхування України від 21 грудня 2017 року №171/7/17.   

На семінарі  були розглянуті питання : 

Реалізація завдань та функцій, визначених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Про стан і причини виробничого травматизму в 2017 році, з початку 2018 року, заходи щодо його профілактики. Дотримання вимог безпеки під час виконання робіт. Навчання посадових осіб та працівників з питань охорони праці. 

 

Управління соціального захисту населення.

 

                                            Відділ з питань праці та зайнятості населення

Переглядів: 468
Дата публікації: 16:45 24.04.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>