Мелодія чарівних струн
Мелодія чарівних струн

Мелодія чарівних струн

Музика – це найвиразніша мова. Мова, що може без жодного слова Людям і радість, і сум передати. Вміє історії нам розказати, В світі усьому знайде слухача Без словника і перекладача…

16 квітня  відбувся Звітний концерт Люботинської дитячої музичної школи — найважливіша та найвідповідальніша подія для учнів, їх батьків та викладачів. Захід зібрав у концертній залі шанувальників и прихильників талантів юних музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ музичного мистецтва. Дуже приємно, що на нашому святі були присутні шановні гості – заступник Люботинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Рубан Вячеслав Валерійович та радник міського голови, депутат Люботинської міської ради Куденко Лідія Василівна.

Вокальні та інструментальні ансамблі, хор, солісти та дуети – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з усіма музичними інструментами, грі на яких сьогодні можна навчитися у стінах школи, та усіма її художніми колективами.

Прозвучали твори у виконанні Зведеного  ансамблю бандуристів та ансамблю бандуристів «Сонечко» під керівництвом Івахненко Вікторії Яківни, ансамблю гітаристів «Квінтет» та тріо гітаристів викладача Дзюби Наталії Миколаївни, ансамблю баяністів-акордеоністів молодших класів «Етюд» викладача Ткаченка  Миколи Івановича, фортепіанних ансамблів «Триольки» та «Квінточки» викладача Блезінцової Вікторії Олександрівни, вокальний ансамбль «Родзиночки» - викладач Колесник Ольга Іванівна, концертмейстер Луцюк Ірина Володимирівна.

На сцену вийшли найменші учні школи - ансамбль шумових інструментів «Камертошки» - керівник Готвянська Світлана Миколаївна, концертмейстер Терентьєва Людмила Григорівна.

Також своїм виступом глядачів порадував ансамбль скрипалів разом з викладачем Бехбудовою Оленою Дмитрівною і концертмейстером Луцюк Іриною Володимирівною. На цьому інструменті діти навчаються грати всього 6 місяців, але вже змогли продемонструвати свої здобутки.

Крім ансамблів, участь у концерті взяли і солісти -  піаністка Замула Валерія викладача Бездітко Людмила Матвіївна, піаністка Касьяненко Анна викладача Скоблі Наталії Василівни, учень класу ударних інструментів Хоменко Юрій -викладач Еткало Роман Леонідович, концертмейстер Блезінцова Вікторія Олександрівна. 

Фінальним номером концерту став виступ хору під керівництвом Готвянської Світлани Миколаївни, концертмейстер Терентьєва Людмила Григорівна. 

Концерт вдався. Мабуть, у кожного присутнього в залі  виникло те неповторне відчуття споріднення з музикою, адже жива музика, а тим більше у виконанні дітей, завжди зачіпляє найпотаємніші струни людської душі.

 

Директор ДМШ

Ю.В.Еткало

 

Альбом: Мелодія чарівних струн
Переглядів: 488
Дата публікації: 10:12 19.04.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
19.04.2024
20.04.2024
21.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>