Герої не вмирають. Катерина Закорецька.
Герої не вмирають. Катерина Закорецька.

Герої не вмирають. Катерина Закорецька.

У війни не жіноче обличчя. Але багато українських жінок не залишаються осторонь жорстокої реальності, що охопила нашу країну.

російська агресія проти України, яка триває з 2014 року, показала, що хоробрі українки борються з ворогом на різних ділянках: безпосередньо на фронті, у командах волонтерів та підтримують важливий стратегічний ресурс країни – економіку. Кожна робить свою надважливу справу. Тож, як виявляється, визвольна війна має дуже «жіноче обличчя», бо жінки також взяли до рук зброю і пішли нарівні з чоловіками захищати нашу землю.
Після закінчення Харківського національного університету внутрішніх справ Катерина Закорецька своє життя присвятила службі у Збройних силах України. У 2013 році підписала контракт, і в складі 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ самовіддано захищала територіальну цілісність України в зоні проведення антитерористичної операції. Катя дуже любила сім’ю, життя і вірила в Перемогу.
Після початку повномасштабного вторгнення росії Катя виконувала складні бойові завдання, захищаючи небо Харківщини, і до останнього подиху залишалася вірна військовій присязі.
16 травня під час виконання бойового завдання головний сержант Закорецька Катерина Володимирівна, 1989 р.н., загинула в Харківській області внаслідок ракетного удару.
Осиротів восьмирічний син, назавжди у безутішному горі залишилася мама.
Ми щиро співчуваємо рідним та близьким Героїні, яка віддала своє молоде життя, щоб мирним було українське небо, і щасливі й усміхнені були люди.
Герої не вмирають! Вічна пам’ять і слава захисниці!
Похорони Катерини відбулися сьогодні, 27 травня на Гиївському кладовищі.
Ми не забудемо і ніколи не пробачимо ворогам смерті захисників України.
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 544
Дата публікації: 08:42 27.05.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>